Tervetuloa mukaan järjestämään Joulumaata! Info ke 3.10. klo 16-17 Lahden Urheilukeskuksessa

14.9.2012

PHLU järjestää Joulumaan jälleen lauantaina 1.12.2012 klo 15-17 Lahden Urheilukeskuksessa. PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset.

Kutsumme urheiluseuroja ja muita toimijoita mukaan yhteistyökumppaneiksi. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, jonka varrella on yhteistyökumppaneiden toimintapisteitä. Yhteistyökumppanit järjestävät pisteillään helppoa toiminnallista ohjelmaa ja välittävät lämmintä joulutunnelmaa.

PHLU:n Joulumaan tavoitteena on paikallisen järjestötoiminnan esittely ja uudenlaisen joulutapahtuman tarjoaminen perheille. PHLU huolehtii tapahtuman pääsuunnittelusta, yleisilmeestä ja markkinoinnista, joten vastuullenne jää oman pisteenne suunnittelu. Tapahtuma on seurayhteistyökumppaneille maksuton.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Lammin Osuuspankki ja Lahden kaupungin liikuntapalvelut.

Pidämme PHLU:n Joulumaan infotilaisuudet yhteistyökumppaneille keskiviikkona 3.10. klo 16-17 Lahden Urheilukeskuksessa. Ilmoitathan tulostasi edellisenä päivänä krista.pollanen(at)phlu.fi.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on avattu nettisivuillemme ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.11. Nettisivuilta voit katsoa myös aiempien vuosien tunnelmia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Yhteistyöterveisin

Krista Pöllänen 
PHLU:n lastenliikunnan aluekehittäjä                                                       
puh. 050 543 5934                                                                                                                                                       

Keijo Kylänpää
PHLU:n Joulumaan tapahtumapäivän vastaava
puh. tapahtumaviikolla 040 552 9233