Unelmat Liikkeelle polkaistiin käyntiin

18.11.2015


Unelmat Liikkeelle kuukausi helmikuussa 2016 Lahdessa

Unelmat Liikkeelle kuukauden tarkoituksena on avata lahtelaisten silmät tarkastelemaan millä tavalla uudenlaisten spontaanien tapahtumien ja kokeiluiden avulla liikettä Lahdessa voisi lisätä. Tavoitteemme on saada lahtelaiset järjestämään 1000 tapahtumaa / kokeilua helmikuun 2016 aikana. Unelmamme on, että tapahtumat ja toimintamallit jäävät elämään toimintakulttuuriin ja yhteisöihin kuukauden jälkeenkin.
Ydinajatuksena on valmiiden mallien sijaan aktivoida ja innostaa kuntalaisia ja yhteisöjä miettimään itse keinoja ja tapoja liikkeen lisäämiseksi. Tapahtumien järjestämiseen ei ole rajoitteita, joten jokainen pystyy järjestämään ja rekisteröimään tapahtuman Unelmat Liikkeelle nettisivuille. Kaikki kävelylenkeistä kavereiden kesken tai lasten organisoimasta välituntiliikuntahetkestä suuriin joukkoliikuntatapahtumiin hyväksytään!
Kaikki tapahtuman tai kokeilun rekisteröineet osallistuvat MM-kisalippujen arvontaan. MM-kisat haastaa mukaan tunnettuja henkilöitä, jotka valitsevat joka viikolta hauskimman ja innostavimman tapahtuman, joka palkitaan MM-kisa-aiheisella yllätyspalkinnoilla.
Unelmat Liikkeelle kuukausi on osa Lahden terveysliikunnan toimenpideohjelman jalkauttamistyötä.
Unelmat Liikkeelle viestinnällä yritetään erityisesti tavoittaa henkilöt, jotka eivät liiku riittävästi.
Verkostoidu, innovoi ja nauti!
Yhteystiedot
Eemeli Salomäki
Toimintakoordinaattori
Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
Aleksanterinkatu 26 A
15140 Lahti
puh. 040 771 1463
 
Aktivoidu myös Unelmat Liikkeelle sosiaaliseen mediaan niin pysyt mukana liikkeessä!
Instagram: #unelmatliikkeelle