PHLU:n Joulumaa tiistaina 1.12.2015 Lahden Urheilukeskuksessa

27.11.2015

PHLU:n Joulumaahan on enää vajaa viikko aikaa. Joulumaa järjestetään tiistaina 1.12.2015 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa.

PHLU:n Joulumaahan on enää vajaa viikko aikaa. Joulumaa järjestetään tiistaina 1.12.2015 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa.

Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on maksuton ulkoilmatapahtuma. Sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtuma esittelee paikallista järjestötoimintaa ja välittää lämmintä joulutunnelmaa. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä 24 joulukalenterin luukun verran.

Tänä vuonna uutuuksina mukana ovat muun muassa Päijät-Hämeen Salibandyseuran pelipiste, Lahden seurakuntayhtymä enkelin askelin, joulun odotusta lauluin, loruin ja leikein tarjoaa Liikuntapäiväkoti Touhula Karisto sekä MLL Lahden yhdistyksen Kärpäsen päiväkoti. Reitillä on myös Lahden 4H-yhdistyksen keppihepparata ja tonttujen touhurata Lahden Ahkeran toimesta. Unelmat liikkeelle liikuttaa myös metsän siimeksessä.

Myös Lahden leijonat ovat klubien yhteisvoimin ensimmäistä kertaa mukana. Lions-kentällä Karpalon mäkien edessä on tarjolla makkaraa, köyhiä ritareita ja palan painikkeeksi lavalla muun muassa cheerleading esityksiä, gospel kuoro ja leijona-bändi. Tämä on mainio tilaisuus tutustua Lahtea palveleviin leijoniin.

Vanhoja tuttuja ovat muun muassa FC Reippaan maali-iloittelu ja Reippaan naisten glögitarjoilu sekä Valopilkun peikkoluola. Lahden VPK esittelee lapsille paloautoa. Tapaat myös Liikenneturvan heijastinkeijun ja -velhon. Saatat törmätä myös Päijät-Hämeen Allergia- ja Astmayhdistyksen Petteripunakuonoon sekä Lahden kaupungin suun terveyden huollon Kake K. Kiilteeseen. Lahden seudun tanssin ammattilaiset liikkuvat alueella tositonttuina. Pipareita koristellaan Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset-FinFami pisteellä. Mukana on myös Lahden uimaseura ja Sisälähetysseura Safed seimineen.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat POP Pankki Lammin Osuuspankki sekä Lahden kaupungin liikuntapalvelut. Tapahtuman järjestää Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu. Muista sään mukainen varustus. Tervetuloa!

Lisätietoja: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Krista Pöllänen, krista.pollanen@phlu.fi, puh. 050 543 5934 ja nettisivuilta www.phlu.fi/tapahtumat2/joulumaa