Leiritulet 2017 on liekeissä

5.6.2017

Vuoden 2017 leiritulet alkoi vauhdikkaasti.

Perinteinen Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun lasten -ja nuorten leiri Leiritulet alkoi tänään maanantaina 5.6.2017. Leirin menoa kannattaa seurata osoitteesta https://www.phlu.fi/tapahtumat/vierumaen-leiritulet/leirikuvia-2017/ ja Facebookista https://www.facebook.com/Vierum%C3%A4en-Leiritulet-166894533367642/ Päivitämme sivustoja melkein live ajassa.

Leirillä mukana seuraavat lajit: cheerleading, jalkapallo, keilailu, luistelutekniikka, painonnosto, ratsastus, salibandy, tanssi. Lisäksi on kolme perheleiriä ja kymmenen lajimix ryhmää.

Leiri tarjoaa vuosittain liikunnan iloa ja elämyksiä 8-14 –vuotiaille tytöille ja pojille.

Päivisin leirillä liikutaan oman lajin parissa ja iltaisin on luvassa koko leirin yhteistä ohjelmaa. Ohjatun toiminnan lisäksi leiriläiset voivat hengailla leirikeskuksessa, hyppiä volttimatolla, pelailla kavereiden kanssa, rentoutua sarjiksia lukemalla ja herkutella kioskin tuotteilla.

Tänä vuonna leirillä juhlitaan Suomen 100-vuotissynttäreitä ja Unelmat Liikkeelle -liikkumisen unelmavuotta.

Leiriläiset majoittuvat telttakylässä. Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma teltta tai ennen leiriä sovittu paikka kaverin teltassa. Telttakylästä löytyy leirin infopiste, kioski, wc:t ja ensiaputeltta.