Enää kolme yötä PHLU:n Joulumaahan!

28.11.2017

PHLU:n Joulumaa 1.12.2017 klo 17-19.30 Lahden urheilukeskuksessa

Enää kolme yötä PHLU:n Joulumaahan. Joulumaa järjestetään perjantaina 1.12.2017 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa.

PHLU:n Joulumaa on ulkoilmatapahtuma, jossa kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtuma esittelee paikallista järjestötoimintaa ja välittää lämmintä joulutunnelmaa. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä 24 joulukalenterin luukun verran.

Tänä vuonna mukana ovat Lahden VPK palokalustoineen, FC Reippaan jalkapalloilua, Lahden Uimaseuran tonttu-uintia ja EMA Sportin kamppailija. Reippaan naisten glögitarjoilu lämmittää mieltä sekä Valopilkun peikko kaipaa lohdutusta. FC Kuusysin tonttupajassa värvätään uusia tonttukokelaita. Lahti Ringetten pisteellä opetellaan laukaisua, Pelicans Sb laittaa pelit pystyyn ja Tanssikoulu HC2.0 opettaa tuoreimmat moovit. Harjula Setlementin ja Liikenneturvan metsäpolut ihmetyttävät ja saatat törmätä myös Päijät-Hämeen Allergia- ja Astmayhdistyksen Petteri Punakuonoon sekä Lahden kaupungin suun terveyden huollon Kake K. Kiilteeseen. Touhulan varhaiskasvatus tuo paikalle eläimellistä menoa keppiheppojen muodossa, ja Lahden Suunnistajat -37 yhdessä Jukolan viestin kanssa kertovat suunnistuksen saloja. Lahden Taitoluistelijat temppuilevat radan muodossa, ja Kaupunki Lahjaksi Lahjavihko jatkaa Suomen suurimman joulupukin kirjeen kirjoitusta.  Mukana tapahtumassa tietysti Joulupukki ja Kuurojen Urheiluseura Gepardit opettaa viittomia. Reitin lopussa tutustutaan Sisälähetysseura Safedin seimeen.

Myös lahtelaiset lionsklubit ovat yhteisvoimin jälleen kerran mukana. Lions-kentällä hiihtomuseon edessä on tarjolla makkaraa, köyhiä ritareita ja palan painikkeeksi lavaohjelmassa nähdään muun muassa Lahden Musiikkiopiston lastenkuoron laulua, Touhula -päiväkotien lasten esityksiä, afrikkalaisia rytmejä ja Team Soleiln:n tanssiesitys.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut. Tapahtuman järjestää Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu. Muista sään mukainen varustus. Tapahtuma-alueen kartta on nettisivuillamme. Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

Lisätietoja: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Krista Pöllänen, krista.pollanen@phlu.fi, puh. 050 543 5934