Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri alkaa maanantaina

31.5.2018

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry tiedottaa 31.5.2018

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri 4.-7.6.2018 Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä

Vierumäen Leiritulet –liikuntaleiri käynnistyy maanantaina 4.6. klo 15. Leiri tarjoaa liikunnan iloa ja elämyksiä 8-14 –vuotiaille tytöille ja pojille. Mukaan on ilmoittautunut 360 innokasta liikkujaa ja telttailijaa. Leiri alkaa maanantaina iltapäivällä ilmoittautumisella ja telttojen pystytyksellä.

Maanantai- ja tiistai-illan ohjelmassa ovat luontoilta ja sporttitori. Luontoillan ohjelman luontokasvatuksesta vastaa Outward Bound Finland ja ryhmäytymisosioista Heinolan nuorisopalvelut. Sporttitori toteutetaan urheiluseurajohtoisesti. Mukana ovat Pohjois-Iitin Kiri, Vierumäen Golfseura, Lahden Kortteliliiga, Kouvolan Taido, Piao de Baia sekä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta. Myös urheilijavieraat Leevi Mutru ja Jesse Nykänen vierailevat leirillä ti 5.6. klo 17 alkaen. Myös leirimaskotit Ilveri ja Vilperi kannustavat lapsia.

Leiriläiset liikkuvat valitsemassaan ryhmässä ohjaajien johdolla. Aiemmasta poiketen, aamupäivisin liikutaan oman päälajin parissa ja iltapäivällä tutustutaan uusiin lajeihin. Leirin aikana leiriläinen pääseekin tutustumaan melkoiseen lajikirjoon Suomen Urheiluopiston hienoissa puitteissa. Perheen pienimmätkin pääsevät tutustumaan leiriin vuorokauden mittaisilla perheleireillä yhdessä oman aikuisen kanssa.

Vapaa-ajalla leiriläisten käytössä ovat muun muassa volttimatto ja muut liikuntavälineet. Mahdollisuus on myös tehdä erilaisia kädentaitoja. Yhdessä toteutetaan esimerkiksi leirin tilataideteos. Ja keskiviikko-iltana juhlitaan Suomen Luisteluliiton tahdein leiridiscossa.

Leiri päättyy torstaina leiritanssin tahteihin klo 17.

Tervetuloa tutustumaan leirimenoon!

Lisätietoja: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Krista Pöllänen, krista.pollanen@phlu.fi,
puh. 050 543 5934