Tulevaisuuden liikuntakuntien -seminaari Pietarissa 21.-22.11.2018

14.9.2018

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Etelä-Savon Liikunta sekä Kymenlaakson Liikunta järjestävät yhdessä alueen kunnille Tulevaisuuden liikuntakuntien -seminaarin Pietarissa 21.-22.11.2018.

Seminaarin aikana tutustutaan Venäjän ja Pietarin alueen liikunta- ja urheilutoimintaan ja olosuhteisiin. Seminaarissa käsitellään ja keskustellaan  ajankohtaisista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä asioita sekä vaihdetaan toimintamalleja ja ideoita muiden kuntien kanssa. Tavoitteena on yhdessä rakentaa Suomen liikkuvimmat maakunnat ja kunnat!  

Seminaari on tarkoitettu kuntien liikuntatoimesta vastaaville viranhaltijoilla ja luottamusjohdolle.

Seminaaripaketin hinnat:

Yhden hengen huone 340 €/hlö
Kahden hengen huone 320€/hlö.

Hinta sisältää ryhmäviisumin, meno-paluuliput junassa, majoituksen Corinthia Hotel 1-2 hh (valinnan mukaan), bussikuljetukset, vierailut liikuntakohteissa, tulopäivän lounaan, kahvit ja illallisen sekä seuraavan päivän aamiaisen.  

Pietarissa majoitus on järjestetty Corinthia Hotelissa kaupungin sydämessä. Hotelli sijaitsee Nevski prospekt -kadulla 2 minuutin kävelymatkan päässä Majakovskin metroasemalta.

Seminaarin ohjelma alla PDF liitteenä.


Ilmoittautumiset:
Seminaariin otetaan mukaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Seminaarin ilmoittautuminen päättyy 10.10.2018. Ilmoittautumiset täällä.

Venäjälle matkustaessa tarvitaan viisumi (matkan järjestäjät hankkivat sen) ja puoli vuotta matkan jälkeen voimassa oleva passi.
 

Seminaari järjestetään yhteistyössä Etelä-Savon Liikunta ja Urheilu ry:n, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n, Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ja Itä-Suomen Aluehallintoviraston kanssa.

Lisätietoja:
Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Mai-Brit Salo, puh. 040 836 7766 tai maippi.salo(at)phlu.fi

Etelä-Savon Liikunta ry, Heino Lipsanen, puh. 0440 651 615 tai heino.lipsanen(at)esliikunta.fi

Kymenlaakson Liikunta ry, Tommi Lehtinen, puh 040 582 6706 tai tommi.lehtinen(at)kymli.fi