PHLU:n Joulumaa tulossa!

15.11.2018


Lämminhenkinen perheliikuntatapahtuma järjestetään jälleen 1.12.2018 klo 15-17.30 Lahden urheilukeskuksessa. Huomioitahan, että alueella on useiden tapahtumien johdosta paljon väkeä liikkeellä. Joulumaalle on varattu P-alueeksi jäähallin hiekkakenttä.

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu järjestää liikunnallisen joulunavaustapahtuman ensimmäisen joulukalenteriluukun avauksen kunniaksi!

Joulupukki on antanut Pöllö ystävälleen tehtäväksi tulla jakamaan joulumieltä Karpalon mäkien ympäristöön. Pukki tonttuineen on rakentanut joulupolun, joka alkaa sillan edustalta. Polun varrella urheiluseurat, yhdistykset ja muut toimijat välittävät iloisen tervehdyksensä. Matkan varrella saatat nähdä myös vilauksen uljaasta leijonasta. Tapahtuma-alueen karttaan voit tutustua tästä

Joulumaa on yhdessäoloa ja tuikkujen valoa sekä lämmintä tunnelmaa. Tulkaa niin pienet kuin isotkin yhdessä ulkoilemaan, hakemaan iloista joulumieltä ja aistimaan joulun sanomaa.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

 

Pääyhteistyökumppanit Lahden kaupungin liikuntapalvelut, lahtelaiset lionsklubit.

Joulumieltä yhdessä rakentavat: EMASport, FC Reipas, Harjulan Setlementti, Hiihtomuseo/Lahden museot, Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku, Lahden Hiihtoseura, Lahden Mailaveikot, Lahden Seurakuntayhtymän varhaiskasvatus, Lahden Taitoluistelijat, Lahden Uimaseura, Lahden VPK, Lahtelaiset Lionsklubit, Lahti Ringette, Liikenneturva, Pelicans SB, Phhyky Lahden suunterveydenhuolto, Remeo Oy, Sisälähetysseura Safed