PHLU:n syyskokous ja hallitusvalinnat

28.11.2018

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n syyskokouksessa 28.11.2018 luovutettiin Opetus- ja kulttuuriministeri Sampo Terhon myöntämä ansioristi entiselle pitkäaikaiselle hallituksen jäsenelle ja puheenjohtajalle Esko Kollille. Myönnetty Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristi on ministeriön osoittama kiitos arvokkaasta liikunnan ja urheilun eteen tehdystä työstä.

Kokouksessa hyväksyttiin järjestön toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2019. Toiminnan pääpainopisteitä ovat elinvoimainen seuratoiminta ja liikkeen lisääminen.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jussi-Matti Salmela, Kiekkoreipas ry ja 1. varapuheenjohtajana jatkaa Sarianna Manselius, Suomen Urheiluopisto. Hallituksen 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Marja-Leena Tiainen, Liikuntakeskus Pajulahti.

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Ilkka Kaarna, Lahden Golf ry; Rinna Ikola-Norrbacka, Asikkalan Raikas ry ja Esa Rajala, Hollolan Urheilijat -46 ry. Hallituksen jäseninä jatkavat Panu Juonala, Orimattilan Jymy ry; Jukka Koskinen, Heinolan kaupunki ja Raiko Pousi, Lahden Hiihtoseura ry.