Unelmien Liikuntapäivää vietetään tänään perjantaina 10.5.

10.5.2019


Unelmien Liikuntapäivä on valtakunnallinen kaikenlaisen liikkumisen kokeilu ja pop-up päivä. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa eri-ikäisten yhteistä liikkumisen juhlapäivää.

Unelmien liikuntapäivän kunniaksi Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymä ja Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ovat julkaisseet sarjan taukoliikuntavideoita, joiden avulla kaikkia työyhteisöjä kannustetaan lisäämään liikettä työpäivään. Taukoliikuntavideot ovat muutaman minuutin mittaisia ja ne soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi palaverien alussa. Taukoliikuntavideot löytyvät yhtymän Youtube -kanavalta ja ne ovat vapaasti kaikkien käytössä.

Mieti, miten sinä, sinun työyhteisösi, koululuokkasi, oppilaitoksesi, urheiluseurasi, kaveriporukkasi tai perheesi voisi juhlistaa Unelmien liikuntapäivää! Taukojumppaa työpaikalla tai koulussa, uuteen lajiin tutustuminen, pihapelejä kaveriporukalla, kävelylenkki metsään, perheen kanssa leikkipuistoon tai miten olisi rauhallinen venyttelytuokio illalla olohuoneen lattialla? Toteuta ideasi rohkeasti heti tänään ja jaa se muille!

 

#unelmienliikuntapäivä
https://www.unelmienliikuntapaiva.fi/
https://www.unelmienliikuntapaiva.fi/ilmoita/