Valmentajaklinikka: Havainnointi- ja päätöksentekotaidot urheilussa, 29.9.2018

Aika: 29.9.2018 klo 10:00 - 17:00
Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti

Suomen Valmentajat ry järjestää yhteistyössä Päoijät-Hämeen Liikunta ja Urheilun ja Päijät-Hämeen Urheiluakatemian kanssa:

Havainnointi- ja päätöksentekotaidot urheilussa

Havaintomotoriikka on ajankohtainen teema urheiluvalmennuksessa. Olipa kyseessä mikä tahansa urheilulaji, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Valmentajaklinikka tarjoaa teoriataustaa havaintomotoriselle harjoittelulle sekä esittelee käytännön harjoitemalleja.

Valmentajaklinikat ovat intensiivisiä yhden päivän koulutuksia, joiden perusajatuksena on valmentajan osaamisen lisääminen käytännön tekemisen kautta. Valmentajaklinikoiden teemoja vaihdellaan parin vuoden välein. Kouluttajina on suomalaisia asiantuntijoita.

Tällä kertaa kouluttajina toimivat ”Taitotohtori” ja Kilpa ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksenjohtaja Sami Kalaja, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian valmennuksen kehittäjä Mika Saari ja Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa.

Taitotohtori Sami Kalaja: "Olipa urheilulaji mikä tahansa, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Mikäli olet tekemisissä tavoitteellisen kilpaurheilun kanssa, koulutus on juuri sinulle."

KOULUTUSPAIKKA:
Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, NASTOLA

KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ: urheiluakatatemiavalmentaja tai olet tekemisissä tavoitteellisen kilpaurheiluun tähtäävän valmennuksen parissa

HINNAT: jäsenhinta 55 euroa ja ei-jäsenen hinta 80 euroa

Ilmoittautuminen täältä!