KAMPANJAT


Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus

Henkilöitä piirissä yksi käsi pinossa.

Kevään 2023 aikana henkilöstöliikunnan huipputyökalu Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus on tarjolla alennettuun hintaan. Jo satojen työyhteisöjen henkilöstöliikunnan tilan selvittämiseen hyödynnetyn kartoituksen avulla saadaan arvokasta poikkileikkaus- ja seurantatietoa. Hyvät pisteet saaneilla työyhteisöillä on lisäksi mahdollisuus suorittaa SAT-sertifikaatti sekä osallistua Suomen ja Maakunnan Aktiivisin Työpaikka -kilpailuihin.

Lisäämällä kyselyä täyttäessäsi koodin SAT23, saat -15 % kokonaishinnasta (ovh. 500 €). Kampanja on voimassa 1.4.-30.6.2023.


UUTUUS: BlazePod-valoanturijärjestelmä

BlazePod-valoanturijärjestelmällä voit viedä ominaisuusharjoittelun seuraavalle tasolle! Järjestelmä on vuokrattavissa yhdeksi tai useammaksi viikoksi kerrallaan. 

Tutustumistarjouksena 1. viikosta -20 €! Voimassa 30.9.2023 asti


UUTUUS: Firstbeat Life -analyysi

Haluaisitko saada tarkkaa mitattua tietoa siitä, mikä sinulle tuottaa eniten kuormittumista ja palautumista? Kokonaispalautumisen tasoa ja liikkumisen vaikutuksista siihen?

Firstbeatin Life on pitkäjänteiseen suomalaiseen kehittämistyöhön perustuva, maailmanluokan sykevälianalyysin teknologiaan perustuva tapa mitata palautumista ja stressiä sydämen toiminnan kautta. 

Firstbeat Life:ssa pääset tekemään 3 vuorokautta kestävän mittauksen osana arkielämää. Rintaan kiinnitettävä mittari on helppokäyttöinen eikä sitä juuri päivän aikana huomaa. 

Tulokset tallentuvat reaaliajassa omaan puhelimeen Firstbeat Life -sovellukseen. Tulosten pohjalta käydään asiantuntijapalaute, sisältäen tulosten tulkinnan ja vinkit jatkoon.

Firstbeat Life -mittaus nyt kampanjahintaan 149 €! (norm. 199 €)

Mikäli olet kiinnostunut mittauksesta, jätä yhteystietosi tällä lomakkeella! Muistathan painaa "lähetä lomake".


Lisätietoja:

Reda Oulmane
reda.oulmane(at)phlu.fi, p. 044 240 7490

Buusti 360 -logo.