LIIKUNTAKERHO-OHJAAJILLE

Liikuntakerhon ohjaajakoulutus (6 h)

Ohjaajakoulutus on monipuolisen liikunnan koulutus, joka antaa ohjaajalle tietoa erilaisista liikuntakerhojen toimintamuodoista, suunnittelusta, ohjaamisesta ja toteutuksesta käytännön läheisesti ja innostavasti. Kuuden tunnin koulutus sopii kaikille ohjaajille, jotka toimivat 6-12 -vuotiaiden liikuntakerhon ohjaajana esimerkiksi urheiluseuroissa ja/tai kouluissa. Koulutuksen sisältöä sovelletaan kohderyhmän mukaan. Koulutuksessa käytettään Löydä liikunnan taitokortteja ja tuokioita ja osallistujat saavat koulutuksesta korttien mallit.
Hinta 810 €, sis. koulutuksen sekä materiaalin kymmenelle hlölle (lisämateriaalit 15 €/hlö)


Jatkokoulutuksia

Liikkujaksi - innosta vähän liikkuvat onnistumaan –koulutus (6 h)

Koulutuksen tavoitteena on antaa ohjaajille toimintamalleja siihen, miten vähän liikkuvia lapsia voidaan innostaa liikkumaan. Keskeisiä teemoja ovat: liikunnan merkitys erityisesti vähän liikkuvalle lapselle, lasten motivointi ja kannustava ilmapiiri vähän liikkuvien lasten rohkaisijana, liikuntatehtävien kehittelyn periaatteet ja keinot sekä ohjaustapojen valinta vähän liikkuvien lasten innostamiseksi.
Hinta 790 €, sis. koulutuksen sekä materiaalin kymmenelle hlölle (lisämateriaalit 13 €/hlö)


Eritystä tukea tarvitseva lapsi liikunnassa (14 h)

Koulutuksen runkona toimii inkluusion kirjo, jossa yhteisen katon ja toiminnan alla voi toteuttaa avoimia eli kaikille soveltuvia harjoitteita, sovellettua liikuntaa, rinnakkaisia harjoitteita, käänteistä integraatiota eli vammaisurheilun lajeja kaikille sekä erillistä toimintaa. Koulutuksessa ideoidaan, sovelletaan ja kokeillaan yhdessä erilaisia leikkejä, harjoitteita ja pelejä. Tämä koulutus on Liikuntaa Kaikille Lapsille hankkeessa kehitetty 2-päiväinen ohjaajakoulutus.
Hinta 1190 €, sis. koulutuksen sekä materiaalin kymmenelle hlölle (lisämateriaalit 15 €/hlö)


Teemakoulutukset kaikille lasten liikuttajille soveltuvat myös alakouluikäisten lasten liikuttamiseen. Käytännönläheiset koulutukset antavat hyviä vinkkejä myös liikuntakerhon ohjaajille.