LIIKKUVA VARHAISKASVATUS

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus - ohjelman* tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon. Päämääränä on, että liikuntamyönteinen toimintakulttuuri toteutuu jokaisessa varhaiskasvatuksen yksikössä, jokainen omista lähtökohdistaan pienin askelin.

Ilmoita kuntasi ja yksikkösi mukaan ohjelmaan. Ilmoittautuminen tästä. Ohjelmaan liittyminen on maksutonta ja ilmoittautumisen jälkeen saatte yksikkökohtaiset tunnukset ohjelma-alustalle. Sieltä saatte sähköisesti käyttöönne kaikki ohjelman materiaalit veloituksetta. Ja muistathan hyödyntää myös sähköistä nykytilanarviointia kehittämistyön tukena.

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu tarjoaa varhaiskasvatusyksiköille tukea, apua ja tsemppausta liikunnallisen arjen onnistumiseksi. Tuen eri muotoja ovat: henkilöstön ja esimiesten sparraukset, alueelliset verkosto-tapaamiset, osaamisen lisääminen koulutusten avulla, erilaiset vanhempainillat ja perheliikuntatapahtumat sekä materiaalit.

Buusti360 tarjoaa kattavasti palveluja työyhteisön hyvinvoinnin tukemiseksi. Tutustu tästä!

Lasten liikunnan aluekehittäjänä toimii 
Krista Pöllänen
krista.pollanen(at)phlu.fi 
p. 050 543 5934

* Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa (ent. Ilo kasvaa liikkuen -ohjelma) on toteutettu vuodesta 2015. Ohjelma siirtyi vuonna 2017 Olympiakomiteasta Liikkuva koulu -ohjelman yhteyteen. Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa hallinnoi LIKES-tutkimuskeskus.

Liikkuva varhaiskasvatus.