LIIKKUVA VARHAISKASVATUS

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus - ohjelman* tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon. Päämääränä on, että liikuntamyönteinen toimintakulttuuri toteutuu jokaisessa varhaiskasvatuksen yksikössä, jokaisen omista lähtökohdistaan pienin askelin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ilmoita kuntasi ja yksikkösi mukaan Liikkuva varhaiskasvatus ohjelmaan. Ilmoittautuminen tästä. Ohjelmaan liittyminen on maksutonta. Saatte sähköisesti käyttöön kaikki ohjelman materiaalit veloituksetta. 

Täytä sähköinen nykytilanarviointi kehittämistyönne tueksi. 
Lisätietoa tästä.

Tukea meiltä! Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu tarjoaa varhaiskasvatusyksiköille ja -kunnille tukea, apua ja tsemppausta liikunnallisen arjen onnistumiseksi. Tuen eri muotoja ovat: henkilöstön ja esimiesten sparraukset, alueelliset verkosto-tapaamiset, osaamisen lisääminen koulutusten avulla, erilaiset vanhempainillat ja perheliikuntatapahtumat sekä materiaalit.

Buusti360 tarjoaa kattavasti palveluja työyhteisön hyvinvoinnin tukemiseksi. Tutustu tästä!

Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittjä

Heidi Mälkönen
heidi.malkonen(at)phlu.fi
p. 041 313 9882* Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa (ent. Ilo kasvaa liikkuen -ohjelma) on toteutettu vuodesta 2015. Ohjelma siirtyi vuonna 2017 Olympiakomiteasta Liikkuva koulu -ohjelman yhteyteen. Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa hallinnoi LIKES-tutkimuskeskus.

Liikkuva varhaiskasvatus.