LIIKKUVA OPISKELU

BREAK PRO -taukoliikuntasovellus

Smart Moves tarjoaa sovelluksen toisen asteen oppilaitosten käyttöön veloituksetta ainakin vuoden 2023 loppuun saakka. Lisätietoa tästä.


Liikkuva opiskelu - lisää liikettä ja opiskelukykyä

Valtakunnallisen Liikkuva opiskelu -ohjelman tavoitteena on lisätä opiskelijoiden fyysistä aktiivisuutta ja opiskelukykyä kehittämällä aktiivista toimintakulttuuria toisella asteella ja korkeakouluissa. Aktiivisuuden lisääminen tukee oppimista, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Liikkumista lisäämällä voidaan vahvistaa opiskelu- ja työkykyä sekä vähentää tuki- ja liikuntaelinoireita.

Aktiivisuutta mahdollistavat ja kannustavat opiskeluympäristö, toiminnalliset opiskelumenetelmät, aktiivisuustauot opetuksessa, liikkumista tukevat olosuhteet ja aktiiviset matkat opiskelupaikoille.

Ilmoita oppilaitoksesi mukaan Liikkuva opiskelu -ohjelmaan, rekisteröitymällä. Rekisteröityminen on maksutonta ja mahdollista kaikille oppilaitoksille. 

Täytä sähköinen nykytilan arviointi tästä ja valitse juuri teidän kehittämiskohteet!

Tukea toimintaan meiltä! PHLU koordinoi alueellista Liikkuva opiskelu -kehittämistyötä auttamalla ja tukemalla eri toimijoita paikallisessa kehittämistyössä. Innostamme uusia oppilaitoksia mukaan lisäämään liikettä ja tuemme valtakunnallista Liikkuva opiskelu -ohjelman viestintää. 

Buusti360 tarjoaa kattavasti palveluja työyhteisön hyvinvoinnin tukemiseksi. Tutustu tästä!

Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä

Heidi Mälkönen
heidi.malkonen(at)phlu.fi
p. 040 508 1183

Liikkuva opiskelu -logo. Kuva johtaa Liikkuva opiskelu -verkkosivuille.