PYÖRÄMATKAILIJAN PÄIJÄT-HÄME – Yhteistyötä ja elinvoimaa ekologisesta liikkumisesta

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Pyörämatkailijan Päijät-Häme -hankkeen tavoitteena on vahvistaa ekologiseen liikkumiseen ja lähimatkailuun liittyvän liiketoiminnan elinvoimaisuutta ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Hankkeessa kootaan yhteen Päijät-Hämeen pyörämatkailusta kiinnostuneet toimijat ja kehitetään uudenlaista teemapohjaista yhteistyötä pyörämatkailuun.

Hankkeen vaikutuksesta pyörämatkailun asiakasymmärrys alueen toimijoiden keskuudessa lisääntyy ja syntyy uusia, entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavia palveluja ja tuotteita, joissa huomioidaan erityisintressinä pyörämatkailun näkökulma. Alueen pyöräilijäystävällisten matkailupalvelujen näkyvyys lisääntyy. Hanke keskittyy erityisesti kestävän kehityksen periaatteet huomioivaan lähimatkailuun, mutta sen tulokset luovat lisää valmiuksia myös kansainvälisen matkailun kehittämiseen.

Hankkeen hallinnoijana toimii LAB-ammattikorkeakoulu, PHLU toimii osatoteuttajana. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2021-31.7.2023, Maaseuturahasto 2014-2020 rahoittaa hankkeen.

Lisätietoja: 
Helena Kämäräinen 
helena.kamarainen(at)phlu.fi 
p. 040 554 4647