NUORI MIELI URHEILUSSA 
-KOULUTUS

Koulutus on suunnattu Päijät-Hämeen alueen akatemiavalmentajille sekä muille alueen seurojen ohjaajille tai valmennuksen parissa työskenteleville henkilöille. Koulutus on räätälöity alueemme valmentajille ja koostuu kuudesta erillisestä koulutustilaisuudesta. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen Urheiluakatemian, Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun sekä Mieli ry:n Nuori mieli urheilussa -toiminnan kanssa. Kurssi on maksuton!

Ilmoittautuminen kurssille avautuu heinäkuun lopussa.

Kurssi tutustuttaa osallistujan Nuori mieli urheilussa -toimintatapoihin ja opastaa niiden viemisessä valmennusarkeen. Kurssin aikana osallistujat pohtivat ja jakavat omia toimivia käytänteitään arjessa työpajatyöskentelyn merkeissä.

Kurssi sisältää kuusi 1,5-2h työpajamaista tapaamista syksyn 2024 ja kevään 2025 aikana.
Sovitut ajankohdat

  • Tiistai 24.9. klo 14-16, Lahden Urheilukeskus, kokoustila 1
  • Torstai 31.10. klo 14-16, Lahden Urheilukeskus, 
    kokoustila 1 
  • 3. tapaaminen syksyn valmentajayhteisön tapaamisen yhteydessä marraskuussa.

Ilmoittautuminen kurssille avautuu heinäkuun lopussa.

Mielen hyvinvointia tukeva valmennus luo nuorelle vahvan pohjan sekä urheiluun, liikuntaan että elämään. Turvallisessa toimintaympäristössä nuori urheilija tulee hyväksytyksi omana itsenään, voi näyttää tunteitaan, ilmaisee ajatuksiaan sekä saa epäonnistua, oppia virheistä ja yrittää uudelleen. (mieli.fi)

Nuori mieli urheilussa -toimintatapojen kuusi ulottuvuutta.
Nuori mieli urheilussa -toimintatapojen taustalla on kuusi tärkeää ulottuvuutta, joita käsitellään kurssilla. Voit tutustua PERMA-teoriaan sekä turvalliseen toimintaympäristöön kuvan linkistä.

Lisätietoja

Johanna Ylinen
johanna.ylinen(at)phura.fi
+358 44 763 8444

Jaakko Räty
jaakko.raty(at)phlu.fi
+358 40 552 4261

YHTEISTYÖSSÄ