JOULUMAA

PHLU:n Joulumaa torstaina 1.12.2016 Lahden Urheilukeskuksessa

PHLU:n Joulumaahan on enää kolme yötä. Joulumaa järjestetään torstaina 1.12.2016 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa.

Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on maksuton ulkoilmatapahtuma. Sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtuma esittelee paikallista järjestötoimintaa ja välittää lämmintä joulutunnelmaa. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä 24 joulukalenterin luukun verran.

Tänä vuonna toimijoita on ennätysmäärä. Mukana ovat muun muassa Päijät-Hämeen Salibandyseuran ja Lahti Ringeten pelipisteet, Lahden seurakuntayhtymä enkelin askelin, joulun odotusta lauluin, loruin ja leikein tarjoaa Liikuntapäiväkoti Touhula Karisto ja Patoniitty. Reitillä on myös Lahden Suunnistajien tontturastit, Lahden Uimaseuran tonttu-uintia ja tonttujen touhurata Lahden Ahkeran toimesta. Unelmat liikkeelle liikuttaa myös metsän siimeksessä yhdessä Lahti2017 kanssa.

Reitillä viihdyttävät myös FC Reippaan maali-iloittelu, Reippaan naisten glögitarjoilu lämmittää sekä Valopilkun peikko kaipaa apua. Lahden VPK esittelee lapsille suosittua paloautoa. Liikenneturvan välkehtivä metsä yllättää ja saatat törmätä myös Päijät-Hämeen Allergia- ja Astmayhdistyksen Petteripunakuonoon sekä Lahden kaupungin suun terveyden huollon Kake K. Kiilteeseen. Mukana tapahtumassa tietysti Joulupukki. Kuurojen Urheiluseura Gepardit opettaa viittomia ja Lahden Hiihtoseura mäenlaskua. Reitin varrella tunnelmoidaan kodassa ja tutustutaan Sisälähetysseura Safedin seimeen.

Myös Lahden leijonat ovat klubien yhteisvoimin jälleen kerran mukana. Lions-kentällä Karpalon mäkien edessä on tarjolla makkaraa, köyhiä ritareita ja palan painikkeeksi lavaohjelmassa nähdään muun muassa Nuokun Sirkus, Möysän nuorisoseura ja Joulun TaikaTarina. Tämä on mainio tilaisuus tutustua Lahtea palveleviin leijoniin.

Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut. Tapahtuman järjestää Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu. Muista sään mukainen varustus. Tapahtuma-alueen kartta nettisivuillamme. Tervetuloa!

Lisätietoja: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Krista Pöllänen, krista.pollanen(a)phlu.fi,
puh. 050 543 5934 

PHLU_joulumaa2016_netti.jpg (482 kB)
Esite2016
PDF-tiedostojoulumaakartta2016_leiska1.pdf (1010 kB)
PHLU:n Joulumaan kartta 2016
PDF-tiedostolavaohjelma.pdf (162 kB)
Lavaohjelma 2016

 

Yhteistyössä