PÄIJÄT-HÄMEEN URHEILUGAALA 8.2.2020

Tervetuloa juhlistamaan vuoden 2019 urheilutekoja Päijät-Hämeen Urheilugaalaan Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle lauantaina 8.2.2020 klo 17 alkaen!

Päijät-Hämeen urheiluyhteisö kokoontuu juhlistamaan 10. Urheilugaalaa sekä menneen urheiluvuoden sykähdyttävimpiä hetkiä. Hetkiä, jotka ovat syntyneet sisukkaiden urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta. Unohtamatta tietenkään valmentajien saavutuksia sekä tärkeiden tukijoukkojen merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla. 

Gaalassa palkitaan ja juhlitaan menestyneitä urheilijoita ja valmentajia, mutta myös niitä usein hyvin vähälle huomiolle jääneitä seuratoimijoita ja muita arjen sankareita, joiden ansiosta alueemme lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollista urheilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja itselle sopivalla tavalla.

Urheilugaala on myös erinomainen paikka palkita omaa seura- ja kuntaväkeä.

Gaalan lipun hinta on 85€/henkilö. Voit myös ostaa omalle seuralle tai kunnalle kahdeksan hengen pöydän hintaan 640€. Osallistujille on tarjolla Lahdesta bussikuljetus 7€/henkilö (menopaluu).

Gaalavierailla on mahdollisuus ostaa majoitus- ja sporttipaketti Vierumäki Resort Hotelliin edulliseen hintaan.

Gaalan etkot käynnistyvät klo 16.00 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 17.00. Palkitsemisosuus päättyy noin klo 21.00, jonka jälkeen ilta jatkuu musiikin merkeissä.

Gaalan ilmoittautuminen on nyt avattu. 

Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi alkuvuoden ykköstapahtumassa täällä!

Muista myös jättää oma ehdotuksesi gaalassa palkittavista marraskuun loppuun mennessä täällä!
 

Kuvia vuoden 2019 gaalasta löydät täältä sekä gaalan facebook -sivuilta.