PÄIJÄT-HÄMEEN URHEILUGAALA 8.2.2020

Tervetuloa juhlistamaan vuoden 2019 urheilutekoja Päijät-Hämeen Urheilugaalaan Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle lauantaina 8.2.2020 klo 17 alkaen!

Päijät-Hämeen urheiluyhteisö kokoontuu juhlistamaan 10. Urheilugaalaa sekä menneen urheiluvuoden sykähdyttävimpiä hetkiä. Hetkiä, jotka ovat syntyneet sisukkaiden urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta. Unohtamatta tietenkään valmentajien saavutuksia sekä tärkeiden tukijoukkojen merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla. 

Gaalassa palkitaan ja juhlitaan menestyneitä urheilijoita ja valmentajia, mutta myös niitä usein hyvin vähälle huomiolle jääneitä seuratoimijoita ja muita arjen sankareita, joiden ansiosta alueemme lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollista urheilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja itselle sopivalla tavalla.

Urheilugaala on myös erinomainen paikka palkita omaa seura- ja kuntaväkeä.

Illalliskortin hinta on 85€/henkilö. Voit myös ostaa omalle seuralle tai kunnalle kahdeksan hengen pöydän hintaan 640€. Osallistujille on tarjolla Lahdesta bussikuljetus 7€/henkilö (menopaluu).

Gaalavierailla on mahdollisuus ostaa majoituspaketti Vierumäki Resort Hotelliin edulliseen hintaan.

Gaalan etkot käynnistyvät klo 16.00 Vierumäki Resort Hotel Bar Bowling Nightclub Teatrossa ja varsinainen ohjelma alkaa klo 17.00 Vierumäki Resort Hotel Ballroomissa. Palkitsemisosuus päättyy noin klo 21.00, jonka jälkeen ilta jatkuu musiikin merkeissä.

Gaalan pukukoodi; tumma puku.

Ilmoittaudu mukaan 26.1.2020 mennessä alkuvuoden ykköstapahtumaan täällä!

Seuraa Päijät-Hämeen Urheilugaalan facebook sivuja.