GAALAN KUNTA- JA LAJILIITTOSIVUT

Lajiliitoilla / lajien alueilla on nyt jo kolmatta kertaa gaalan historiassa mahdollisuus jakaa oma palkintonsa gaalassa. Lajiliitot voivat jättää palkinnon jakamiseen liittyvät tiedot tällä sivullla olevan lomakkeen kautta.

Alueemme kunnat ovat perinteisesti olleet vahvasti mukana Päijät-Hämeen Urheilugaalassa. Gaala on hyvä mahdollisuus kunnille palkita oman kuntansa aktiiveja, liikuntatoimen työntekijöitä tai kunnanhallituksen / lautakuntien jäseniä tuomalla heidät mukaan juhlimaan. Gaala on myös  erinomainen verkostoitumispaikka ja mahdollisuus tavata muiden kuntien liikunta- ja urheiluväkeä.

 

Kunnalla on mahdollisuus tulla luovuttamaan oma urheilutekopalkintonsa Päijät-Hämeen Urheilugaalaan. PHLU tarjoaa kunnille juhlavat puitteet kuntapalkinnon jakamiseen, diplomin sekä tietenkin näkyvvyyttä PHLU:n ja gaalan viestinnässä sekä alueen medioissa. Lista aiempina vuosina kuntapalkinnolla palkittavista löytyy täältä.

Palkinnonjakajille ja saajille ohjeistuksena, että kuntapalkintojen jakajat pyydetään lavalle yhdessä tai kahdessa ryhmässä noin klo 17.15-17.45. PHLU huolehtii kuntapalkinnon saajalle kehystetyn diplomin. Koska palkinnon saajia on paljon, kuntapalkinnon luovuttajilla ei ole mahdollisuutta puheiden pitämiseen. Juontaja kuitenkin esittelee kaikki palkittavat ja palkintojen jakajat. Kaikki palkittavat ja palkinnon luovuttajat kuvataan heti lavalta poistumisen jälkeen.

Kuntapalkinnon saajien ja kunnan muiden edustajien ilmoittautuminen gaalaan 26.1.2020 mennessä täältä

Kunta vastaa itse kuntapalkinnnon saajien osallistumismaksusta.

Päijät-Hämeen Urheilugaalan illalliskortin hinnat:

Gaalan illalliskortin hinta on 85€ / henkilö tai
kahdenksan hengen pöytä 640€

Hinta sisältää ohjelman, buffet-illallisen alku-, pää- ja jälkiruokineen, alkumaljan ja kahvin

 

Kunta- tai lajiliittopalkinnon luovuttamista varten toivomme, että kunnan liikuntatoimen tai lajiliiton edustaja täyttää alla olevan lomakkeen 10.1.2020 mennessä.

Lisätiedot: kustaa.ylitalo@phlu.fi, p. 040 8390 446

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.