GAALAN KUNTA- JA LAJILIITTOSIVUT

PHLU:n alueen kunnilla sekä lajiliitoilla / lajien alueilla on mahdollisuus jakaa oma palkintonsa gaalassa. Kunnat ja lajiliitot voivat jättää palkinnon jakamiseen liittyvät tiedot tällä sivulla olevan lomakkeen kautta.

Alueemme kunnat ovat perinteisesti olleet vahvasti mukana Päijät-Hämeen Urheilugaalassa. Gaala on hyvä mahdollisuus kunnille palkita oman kuntansa aktiiveja, liikuntatoimen työntekijöitä tai kunnanhallituksen / lautakuntien jäseniä tuomalla heidät mukaan juhlimaan. Gaala on myös  erinomainen verkostoitumispaikka ja mahdollisuus tavata muiden kuntien liikunta- ja urheiluväkeä.

Kuntien lisäksi myös lajiliitoilla on mahdollisuus tulla luovuttamaan oma urheilutekopalkintonsa Päijät-Hämeen Urheilugaalaan. PHLU tarjoaa juhlavat puitteet palkinnon jakamiseen sekä tietenkin näkyvvyyttä PHLU:n ja gaalan viestinnässä sekä alueen medioissa. 

Tietoja aiempina vuosina kunta- ja lajiliittopalkinnoilla palkituista löytyy täältä.

PHLU huolehtii kuntapalkinnon saajalle kehystetyn diplomin. Koska palkinnon saajia on paljon, kuntapalkinnon luovuttajilla ei ole mahdollisuutta puheiden pitämiseen. Juontaja kuitenkin esittelee kaikki palkittavat ja palkintojen jakajat. Kaikki palkittavat ja palkinnon luovuttajat kuvataan heti lavalta poistumisen jälkeen.

Kunnat ja lajiliitot vastaavat omien palkittaviensa ja palkinnon jakajien kuluista. Illalliskortin hinta gaalaan on 85€ / hlö.

Lisätiedot: 
Mai-Brit Salo, maippi.salo(a)phlu.fi tai p. 040 836 7766

Kunta- tai lajiliittopalkinnon luovuttamista varten toivomme, että kunnan liikuntatoimen tai lajiliiton edustaja täyttää alla olevan lomakkeen 31.3.2022 mennessä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.