VIERUMÄEN LEIRITULET

 

 

Kiitos kaikille leiriläisille, ohjaajille ja muille toimijoille! Yhdessä mahdollistettiin jälleen hieno leirikokemus meille kaikille. Ensi vuonna taas uudestaan 4.-7.6.2018.

 

*********************************************

 

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri on käynnissä Suomen Urheiluopistolla

Leiri tarjoaa vuosittain liikunnan iloa ja elämyksiä 8-14 –vuotiaille tytöille ja pojille. Tule kokemaan suuren leirin huuma, laaja lajikirjo, ammattitaitoinen ohjaus, hauskat kaverit ja loistavat puitteet!

Leiriläiset voivat valita oman lajinsa monipuolisesta lajivalikoimasta. Päivisin liikutaan oman lajin parissa ja iltaisin on luvassa koko leirin yhteistä ohjelmaa. Ohjatun toiminnan lisäksi leiriläiset voivat hengailla leirikeskuksessa, hyppiä volttimatolla, pelailla kavereiden kanssa, rentoutua sarjiksia lukemalla ja herkutella kioskin tuotteilla.

Tänä vuonna leirillä juhlitaan Suomen 100-vuotissynttäreitä ja Unelmat Liikkeelle -liikkumisen unelmavuotta.

Lasten liikettä vauhdittavat urheilijavieraat sekä leirimaskotit Ilveri ja Vilperi. Maukkaat ja ravitsevat aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat rytmittävät leiripäiviä ja antavat voimia.

Perheen pienimmätkin 3-7 -vuotiaat pääsevät mukaan vuorokauden mittaiselle leirille oman aikuisen kanssa. Leirillä liikutaan luonnossa ja temppuillaan turvallisesti aikuisen kanssa.

Leiriläiset majoittuvat telttakylässä. Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma teltta tai ennen leiriä sovittu paikka kaverin teltassa. Telttakylästä löytyy leirin infopiste, kioski, wc:t ja ensiaputeltta.

Nettisivuilla nähtävissä viime vuoden tunnelmia. Käy peukuttamassa myös leirin facebook-sivuja!

Seuraava leiri järjestetään 4.-7.6.2018.

Lisätietoja: 
Leirin johtaja Krista Pöllänen
puh. 050 543 5934
krista.pollanen(at)phlu.fi