VIERUMÄEN LEIRITULET

KAIKKI YHDESSÄ
Leirillä liikutaan ja telttaillaan turvallisesti yhdessä. Kaikki voivat tulla leirille sellaisena kuin ovat. Yhteistyöllä onnistutaan ja opitaan. Hymyillen lomaillaan!

K etään ei jätetä yksin, pidetään huolta toisistamme.

A rvostetaan toisia.

I loiten liikutaan.

K uunnellaan.

K annustetaan.

I nnostutaan.

YHDESSÄ!

KIITOS!
Leiri järjestettiin 4.-7.6.2018 Vierumäellä. Kiitos kaikille leiriläisille, ohjaajille ja muille toimijoille hienosta leiriviikosta!

Vierumäen Leiritulet uudistuu!

Leiri tarjoaa liikunnan iloa ja elämyksiä 8-14 –vuotiaille tytöille ja pojille. Leirin rakenne uudistui 2018, jotta leiriläinen sai entistä monipuolisemman kokonaisuuden liikunnan iloisesta lajikirjosta. Leiriläinen valitsee edelleen itselleen yhden päälajin, mutta saa samalla lajikokemusta myös kolmesta sivulajista. Päälajista on kahden tunnin harjoitukset joka päivä ja sivulajeista on jokaisesta yhdet harjoitukset leirin aikana.

Päiväohjelmien lisäksi leiriläinen pääsee iltaisin tutustumaan Sporttitoriin, luontoillassa seikkailemaan oman ryhmän kanssa sekä juhlistamaan leiriä discon merkeissä viimeisenä iltana. Lisäksi nuorempia leiriläisiä viihdyttää keskiviikkona Streetpäivä ja vanhemmat pääsevät jo perinteisesti seikkailemaan Flowparkissa.

Vapaa-ajan liikettäkään ei ole unohdettu! Volttimatto on käytössä, kuten myös monet liikuntavälineet ja leirihaasteet houkuttelevat niin leiriläisiä kuin ohjaajia pitämään liikettä yllä.

Lasten liikettä vauhdittavat urheilijavieraat sekä leirimaskotit Ilveri ja Vilperi. Maukkaat ja ravitsevat aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat rytmittävät leiripäiviä ja antavat voimia. Ja välissä voi herkutella kioskin tuotteilla.

Perheen pienimmätkin 3-7 -vuotiaat pääsevät mukaan vuorokauden mittaiselle leirille oman aikuisen kanssa. Leirillä liikutaan luonnossa ja temppuillaan turvallisesti aikuisen kanssa.

Leiriläiset majoittuvat telttakylässä. Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma teltta tai ennen leiriä sovittu paikka kaverin teltassa. Telttakylästä löytyy leirin infopiste, kioski, wc:t ja ensiaputeltta.

Käy peukuttamassa myös leirin facebook-sivuja!


Lisätietoja: 
Leirin johtaja Krista Pöllänen
puh. 050 543 5934
krista.pollanen(at)phlu.fi