PHLU:n hallituksen kokoustiedote 12.12.2023

15.12.2023

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n hallitus kokoontui vuoden 2023 viimeiseen kokoukseen 12.12.2023 Ravintola Trattoriassa, Lahden Seurahuoneella illallisen merkeissä.

Kokouksessa päätettiin: 

KyläLähtee Liikkeelle -hanke
Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry hakee KyläLähtee Liikkeelle -hankkeelle rahoitusta Päijänne-Leader ohjelmasta. Hankkeen tavoitteena on lisätä lasten, nuorten ja lapsiperheiden liikettä kylillä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Työllisyyshanke vuonna 2024
Työllisty Hyvässä Seurassa -hankkeen tämän hetkinen tilanne käytiin läpi ja keskusteltiin ensi vuoden osalta työllistämishankkeen jatkosta. Hankkeelle on saatu TYPO -rahoitus 1.1.-30.6.2024 väliseksi ajaksi. Tavoitteena on hanketta voitaisiin kuitenkin toteuttaa koko vuosi 2024. Rahoitusta jatkon osalta vielä selvitellään. 

Jäsenasiat
Lahti-Sulkkis ry hyväksyttiin PHLU:n jäseneksi.

Melontareitit kuntoon Päijät-Hämeessä
Päijät-Hämeen alueelle melontareittien kunnostukseen liittyvää jatkohanketta käytiin läpi ja miettiin siihen PHLU:n mahdollista roolia. Asian valmisteluja päätettiin jatkaa. 

Muut asiat
Päijät-Hämeen Urheilugaalan järjestelyt etevät ja ilmoittautuminen on auki.  Palkitsemisraati kokoontuu vuoden 2024 alussa ja sen PHLU:n hallitus tekee päätökset palkitsemisraadin ehdotusten pohjalta.

Kiitos PHLU:n aktiiviselle hallitukselle kuluneesta vuodesta. 

Lisätietoja Mai-Brit Salo, aluejohtaja, maippi.salo@phlu.fi.