PHLU:n henkilöstöön on tullut vähän muutoksia 1.4. alkaen

3.4.2024

Keitä he ovat? 

He ovat Heidi Mälkönen PHLU:n uusi lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä ja Marjo Vänskä KyläLähtee Liikkeelle –hankkeen hankepäällikkö.  

Heidi on ollut töissä PHLU:ssa jo useamman vuoden ajan toimien mm. kouluttajana ja varhaiskasvatuksen liikunnan asiantuntijana. Seuratoimintakin on tullut Heidille tutuksi PHLU:n työtehtävien kautta sekä omien lasten harrastusten myötä. Aina iloiseen Heidiin voi törmätä vaikka painimaton reunalla vapaa-ajalla.

Marjo on PHLU:ssa uusi työntekijä.  Hän on varhaiskasvatuksen opettaja ja liikuntaneuvoja. PHLU:n palvelukseen hän siirtyi Asikkalan varhaiskasvatuksen esiopetuksesta. Marjo on ollut aina kiinnostunut liikunnasta ja nyt hän pääsee  uusien haasteiden pariin hankkeen kautta.

Mitä he tekevät?

Heidi vastaa jatkossa PHLU:ssa lasten ja nuorten liikuntatoiminnan kehittämisestä innostaen ja kannustaen lapsia, nuoria ja lapsiperheitä liikunnan pariin unohtamatta tietenkään kasvattajia. Heidin voi tavata päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa sekä eri tapahtumissa, koulutuksissa ja asiantuntijatehtävissä.

Marjo vastaa PHLU:n KyläLähtee Liikkeelle –hankkeesta. Hanke on saanut Päijänne-Leader rahoitusta ja hanke kestää vuoden 2025 loppuun asti. Hankkeen tavoitteena on aktivoida maaseudun lapsia, nuoria ja lapsiperheitä lisäämään liikettä. Marjo tekee työssään yhteistyöstä kylillä eri sidosryhmien ja toimijoiden kanssa ollen mm. mukana kylillä eri tapahtumissa liikunnan edustajana ja edistäjänä. #KyläLähteeLiikkeelle - lähde sinäkin!


Olkaa rohkeasti yhteydessä meidän iloiseen kaksikkoomme lasten ja nuorten liikunnan sekä kylätoiminnan osalta! Yhteistyössä lisää liikettä! 

Yhteystiedot:

Heidi Mälkönen, heidi.malkonen(at)phlu.fi, puh. 041 313 9882

Marjo Vänskä, marjo.vanska(at)phlu.fi, puh. 040 310 7159