HENKILÖSTÖLIIKUNNASTA

Liikettä ja hyvinvointia työyhteisöön!

Henkilöstöliikunta on tärkeä osa työhyvinvointia. Henkilöstöliikunnalla tarkoitetaan kaikkia niitä tapoja, joilla työnantaja tukee työntekijöiden liikunnan harrastamista ja liikkeen lisäämistä työpäivään. Liikunnalla on monia kiistattomia terveyshyötyjä ja sen tiedetään vaikuttavan muun muassa stressinsietokykyyn, joka on tärkeä ominaisuus nykyajan hektisessä työympäristössä. 

Henkilöstöliikunta nähdään usein työyhteisöissä yksittäisinä toimenpiteinä. Työyhteisö voi esimerkiksi tarjota työntekijöille liikunta- ja virikeseteleitä käyttöön tai järjestää tyhy-päiviä, joissa liikunta voi olla osana ohjelmaa.

Aikuisia venyttelemässä.
Aikuisia luennolla.
Aikuisia pelaamassa tennistä.

Parhaimmillaan henkilöstöliikunta on kuitenkin suunnitelmallista toimintaa, joka edistää työntekijöiden terveyttä ja toimintakykyä, mikä tuottaa myös säästöjä työyhteisölle. Yksi hyvin suunniteltuun ja toteutettuun työhyvinvointia lisäävään toimenpiteeseen sijoitettu euro tuottaa kuusi euroa työyhteisölle takaisin!

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry on Buusti360-palveluntuottaja, ja olemme aktiivisesti mukana valtakunnallisessa henkilöstöliikunnan kehittämistyössä. Vuosien varrella olemme toteuttaneet hyvinvointia sekä työ- ja toimintakykyä edistäviä toimintoja lukuisissa yrityksissä, kunnissa ja muiden toimijoiden kanssa.

Ole mukana tekemässä Päijät-Hämeestä Suomen liikkuvin maakunta! 
Ota yhteyttä, ja muotoillaan teille sopiva kokonaisuus!


Lisätietoja:

Reda Oulmane
reda.oulmane(at)phlu.fi, p. 044 240 7490

Buusti 360 -logo.