PÄIJÄT-HÄMEEN URHEILUGAALA

Päijät-Hämeen Urheilugaalan esikuvana on valtakunnallinen Suomen Urheilugaala lisättynä maakunnallisilla piirteillä. Seitsemännen kerran järjestettävän tapahtuman paikkana on Lahden Pelicansin kotipesä Isku Areena.

 

Vuoden 2018 gaala, jossa juhlistetaan vuoden 2017 urheilutekoja järjestetään lauantaina 20.1.2018 klo 17 alkaen Isku Areenalla Lahdessa.

 

Päijät-Hämeen Urheilugaala on alueelllinen urheilun ja liikunnan palkitsemisjuhla, jonka keskeisenä tavoitteena on nostaa esiin alueen urheilijoita, urheilutekoja ja toimijoita ja sitä kautta lisätä urheilun arvoa ja näkyvyyttä Päijät-Hämeessä ja sen lähiympäristössä.
 

Gaalassa palkitaan ja juhlitaan menestyneitä urheilijoita ja valmentajia, mutta myös niitä usein hyvin vähälle huomiolle jääneitä seuratoimijoita ja muita arjen sankareita, joiden ansiosta alueemme lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollista urheilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja itselle sopivalla tavalla. 

Urheilugaala on myös erinomainen paikka tavata muuta alueen urheilu- ja liikuntaväkeä ja luoda uusia kontakteja ja verkostoja.

Illan aikana musiikkia, liikunnallisia esityksiä, hyvää ruokaa, vielä parempaa seuraa ja tietenkin tärkeimpänä ikimuistoisia urheilutekojen palkitsemisia. Gaalaillan kruunaa aina takuuvarmasti viihdyttävä bilebändi Phil Harmonic! Mukana myös sykähdyttävä jousisoitinyhtye Strongbows!

Tule juhlistamaan Suomi 100 juhlavuoden urheilutekoja ja viettämään viihtyisää iltaa yhdessä muun urheiluväen kanssa!

 

Ilmoittautuminen 31.12.2017 mennessä täältä!

Huomaathan, että voit jättää ehdotuksia palkittavista täällä!

 

Pääyhteistyökumppanit

Mukana myös