PÄIJÄT-HÄMEEN URHEILUGAALA

Mamma Mia -musikaalin tähti Vallu Lukka bändeineen esiintyy gaalassa

Päijät-Hämeen Urheilugaalaa vietetään lauantaina 19.1.2019 klo 17-21  Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Luvassa jälleen ikimuistoisia palkitsemisia, upeita liikunnallisia esityksiä, loistavaa musiikkia, hyvää ruokaa ja mikä parasta huippuhyvää seuraa ja lämminhenkinen  tunnelma!

Varaa aika kalenteriisi ja tule mukaan viettämään ikimuistoista iltaa yhdessä muun urheilu- ja liikuntaväen kanssa!

Gaalan ilmoittautuminen on auki 31.12.2018 saakka! Varmista paikkasi tapahtumassa ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Kuvia vuoden 2018 gaalasta gaalasta löydät täältä sekä gaalan facebook -sivuilta.

Voit jättää ehdotuksiasi gaalassa palkittavista pitkin vuotta täällä!

 

Päijät-Hämeen Urheilugaala on alueelllinen urheilun ja liikunnan palkitsemisjuhla, jonka keskeisenä tavoitteena on nostaa esiin alueen urheilijoita, urheilutekoja ja toimijoita ja sitä kautta lisätä urheilun arvoa ja näkyvyyttä Päijät-Hämeessä ja sen lähiympäristössä.
 

Gaalassa palkitaan ja juhlitaan menestyneitä urheilijoita ja valmentajia, mutta myös niitä usein hyvin vähälle huomiolle jääneitä seuratoimijoita ja muita arjen sankareita, joiden ansiosta alueemme lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollista urheilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja itselle sopivalla tavalla. 

Urheilugaala on myös erinomainen paikka tavata muuta alueen urheilu- ja liikuntaväkeä ja luoda uusia kontakteja ja verkostoja.

Lahdesta tarjolla bussikuljetus hintaan 7€ / hlö (menopaluu).

Gaalan etkot käynnistyvät klo 16.00 ja varsinainen ohjelma klo 17.00. Palkitsemisosuus päättyy noin klo 20.30 ja jatkot Vallu Lukan johdolla jatkuvat aina klo 23.00 asti.

Gaalalipun hinnat:
85€ / hlö
640 € / kahdeksan hengen pöytä / ryhmä