PÄIJÄT-HÄMEEN URHEILUGAALA

Päijät-Hämeen Urheilugaalaa vietettiin Lauantaina 20.1.2018 Lahden Isku Areenalla. Gaalassa  juhlistettiin ja palkittiin Suomi 100 juhlavuoden alueellisia urheilutekoja. Gaalaan  osallistui ennätykselliset 260 juhlavierasta.

 

Suuret kiitokset kaikille vieraille, huikeille esiintyjille, yhteistyökumppaneille ja tietenkin lämpimät onnittelut kaikille palkituille!

 

Kuvia gaalasta löydät täältä sekä gaalan facebook -sivuilta.
 

Ensi vuoden gaalan ajankohta ja paikka ilmoitetaan kevään aikana!

 

Voit jättää ehdotuksiasi gaalassa palkittavista pitkin vuotta täällä!

 

Päijät-Hämeen Urheilugaala on alueelllinen urheilun ja liikunnan palkitsemisjuhla, jonka keskeisenä tavoitteena on nostaa esiin alueen urheilijoita, urheilutekoja ja toimijoita ja sitä kautta lisätä urheilun arvoa ja näkyvyyttä Päijät-Hämeessä ja sen lähiympäristössä.
 

Gaalassa palkitaan ja juhlitaan menestyneitä urheilijoita ja valmentajia, mutta myös niitä usein hyvin vähälle huomiolle jääneitä seuratoimijoita ja muita arjen sankareita, joiden ansiosta alueemme lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollista urheilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja itselle sopivalla tavalla. 

Urheilugaala on myös erinomainen paikka tavata muuta alueen urheilu- ja liikuntaväkeä ja luoda uusia kontakteja ja verkostoja.

 

Pääyhteistyökumppanit

Mukana myös