KOULUTUKSET

PHLU järjestää liikunnan aluejärjestöjen, Nuoren Suomen ja Valo ry:n tuottamia koulutuksia varhaiskasvattajille, opettajille, oppilaille, urheiluseurojen ohjaajille,  iltapäivätoiminnan ohjaajille, kerho-ohjaajille sekä kaikille lasten liikunnasta kiinnostuneille. Kaikki koulutukset ovat käytännönläheisiä - niissä liikutaan ja leikitään itse!

Järjestämme kaikkia koulutuksia pääsääntöisesti tilauksesta tarpeen mukaan. Tilauskoulutus toteutuu vähintään kymmenen henkilön ryhmälle.  Koulutuksen hinta on alk. 95 €/h koulutuksen pituudesta riippuen (lisäksi tulevat materiaalikulut). Koulutushinnat sisältävät koulutuksen ja koulutusmateriaalin 10 hlölle. Tilaaja vastaa koulutustilasta. Koulutuskohtainen hinta on esillä koulutusesittelyssä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä koulutuskokonaisuus teidän tarpeisiinne!

Ohjeistus PHLU:n tilaisuuksiin osallistuville (13.8.2020)

  • Koulutuksiin ja muihin tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana.
  • Tilaisuuksien alussa ja lopussa pestään kädet. Tämän lisäksi suositellaan käyttämään desinfiointiainetta. Voit ottaa mukaan oman desinfiointiaineen. Desinfiointiainetta on paikalla myös järjestäjän toimesta.
  • Tilaisuuksissa noudatetaan turvavälejä (2 m) ja vältetään turhia fyysisiä kontakteja.
  • Välineet ja testauslaitteet desinfioidaan asiakkaiden/tilaisuuksien välissä.
  • Testauksissa henkilökunta käyttää suojavisiiriä sekä -hanskoja.
  • Osallistujien toivotaan ottavan koulutuksiin oman muistiinpanovälineet ja juomapullot.
  • Osallistujien toivotaan tulevan tilaisuuksiin tarkoituksenmukaisessa vaatetuksessa, jolloin vältetään pukuhuonetilojen käyttöä.

Tilaisuuksissa huomioidaan tarkasti yleiset THL:n hygieniaohjeet. Ohjeita päivitetään yleisten ohjeistusten mukaisesti. Kannetaan yhteisesti vastuu kaikkien turvallisuudesta! 

Koulutuksia toteutetaan myös avoimina tilaisuuksina. 
Liikuntaleikkikoulu ohjaajakoulutus on uudistunut!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.