Työllistäminen


Autamme päijäthämäläisiä seuroja työllistämään palkkatuella työntekijöitä seurojen monipuolisiin työtehtäviin myös vuonna 2024. Mikäli seuranne on kiinnostunut työllistämään henkilöitä palkkatuella, pyydämme olemaan yhteydessä hankkeemme yksilövalmentajiin tai hankepäällikköön.


Toimintaan mukaan tulevien yhdistysten pitää:

1. olla PHLU:n jäsen

2. myöntää PHLU:lle Suomi.fi valtuudet (13 kpl) sähköiseen asiointiin palkka-asioiden hoitamiseksi

3. avata vain tätä työllistämistoimintaa varten tili Osuuspankkiryhmittymän pankkiin

4. antaa valtakirjat vakuutusasiointiin verkossa

Yleistä:

PÄIJÄT-HÄMEEN LIIKUNTA JA URHEILU RY (PHLU)

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu on alueellinen liikunnan ja urheilun järjestö. Toiminnan painopisteet ovat: liikunnallinen elämäntapa, menestyvä urheilu sekä olosuhteet ja edunvalvonta.

Teemme työtä lasten liikunnan, seuratoiminnan ja aikuisliikunnan parissa. Koulutamme, järjestämme tapahtumia, kokoamme verkostoja sekä valvomme liikunnan ja urheilun etuja alueellamme. Työllistämishanke toimii 9 kunnassa: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, ja Sysmä. PHLU:lla on yli 220 jäsentä, joista noin 170 on urheiluseuroja.

Teemme yhteistyötä mm. Suomen Olympiakomitean, urheilun lajiliittojen ja muiden liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Toimistomme sijaitsee Lahden Urheilukeskuksessa, Salpausselänkatu 8, 15110 Lahti.

TYÖLLISTÄMISPALVELU

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden palkkatukityöllistämiseen ja työkokeiluun. Tavoitteena on edistää nuorten ja pitkäaikaistyöttömien sekä osatyökykyisten työllistymistä urheiluseuroihin, muihin yhdistyksiin ja yrityksiin. Rakennamme työttömille toimivia jatkopolkuja työelämään. Oppisopimuksella on mahdollisuus suorittaa 2. asteen opintoja, mm. liikunta-, kiinteistönhoito-, ja liiketalouden perus- ja ammattitutkintoja. Edistämme urheiluseurojen toimimista työnantajina ja autamme niin kuntia kuin muitakin alueen työnantajia löytämään sekä kehittämään uudenlaisia malleja työllistää. Tarjoamme myös yrittäjyyttä yhtenä vaihtoehtona työllistyä. Keskeinen osa toimintaa on laadukas asiakasprosessi.

TYÖLLISTÄMISPALVELUIDEN HENKILÖSTÖ
Yksilövalmentajat, hankesihteeri ja hankepäällikkö ovat neuvonantajia sekä asiantuntijoita niin työllistämisessä kuin työsuhteeseen liittyvässä lainsäädännössä ja toiminnan organisoinnissa. Päivystysaika on arkisin klo 8-16.