OPPILAILLE

Välkkäri - välituntiliikunnan ohjaajakoulutus 5. - 9. luokkalaisille (2x90 min)

Välkkäri-koulutus on tarkoitettu liikunnasta kiinnostuneille 5. - 9.luokkalaisille. Koulutuksessa osallistujat saavat valmiuksia toimia oman koulunsa välitunneilla liikuntaan innostajina, leikkien ja pelien käynnistäjinä sekä ohjaajina. Koulutuksessa suunnitellaan valmiiksi oman koulun välituntiliikuntaa ja liikutaan paljon itsekin. Osallistujamateriaali sisältää paljon käytännön vinkkejä välituntiliikuntaan.
Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat: välituntiliikunnan erityispiirteet, unelmien välitunti, liikuntatuokion mallileikkejä ja -pelejä, vihjeitä välituntileikkien ja -pelien ohjaamiseen ja Välkkäritoiminnan käynnistäminen koulussa.
Hinta 370 €, sis. koulutuksen, materiaalin 20 hlölle (lisämateriaalit 5 €/hlö) ja kouluttajan matkakulut. 

Rope skipping -jatkoulutus välkkäreille (45 min)

Hyppääminen on hauskaa! Rope Skipping, eli naruhyppely, on maailmalla suureen suosioon noussut laji, jossa suoritetaan erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja hyppien. Välkkäreiden jatkokoulutuksessa liikutaan ja leikitään itse. Opetellaan narun käsittelytaitoja, saadaan vinkkejä välituntileikkeihin ja pienryhmätoimintaan.
Hinta: 140 €, sis. koulutuksen, vinkkivihkon osallistujille ja kouluttajan matkakulut.

Järkkäri -tapahtumajärjestäjän koulutus (3 h)

Koulutus on tarkoitettu 13 - 19-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisten tapahtumien järjestämisestä niin koulu kuin urheiluseuraympäristössä. Koulutus antaa valmiuksia erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Koulutuksessa valmistellaan oman tapahtuman järjestämistä ja laaditaan siihen tarvittavat suunnitelmat. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen nuoret järjestävät itse yhdessä aikuisen tukihenkilön (esim. opettaja/rehtori) kanssa suunnitellun tapahtuman käytännössä.
Hinta 430 €, sis. koulutuksen sekä materiaalin kymmenelle hlölle (lisämateriaalit 5 €/hlö).