OPPILAILLE

Välkkäri - välituntiliikunnan ohjaajakoulutus 5. - 9. luokkalaisille 
(2x90 min)

Välkkäri-koulutus on tarkoitettu liikunnasta kiinnostuneille 5. - 9.luokkalaisille. Koulutuksessa osallistujat saavat valmiuksia toimia oman koulunsa välitunneilla liikuntaan innostajina, leikkien ja pelien käynnistäjinä sekä ohjaajina. Koulutuksessa suunnitellaan valmiiksi oman koulun välituntiliikuntaa ja liikutaan paljon itsekin. Osallistujamateriaali sisältää paljon käytännön vinkkejä välituntiliikuntaan.
Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat: välituntiliikunnan erityispiirteet, unelmien välitunti, liikuntatuokion mallileikkejä ja -pelejä, vihjeitä välituntileikkien ja -pelien ohjaamiseen ja Välkkäritoiminnan käynnistäminen koulussa.

Hinta 370 €, sis. koulutuksen, materiaalin 20 hlölle  ja kouluttajan matkakulut.


UUTUUS! Vamos Välkälle -koulutus alakoululaisille (2 h)
Tämä koulutus on tarkoitettu alakouluille, joista löytyy jo koulutettuja Välkkäri-ohjaajia ja koulun Välkkäri-toimintaan kaivataan uusia ideoita. Koulutuksessa käydään läpi liikunnan ohjaamista sekä mietitään keinoja lisätä liikettä välitunneille ja erilaisten juhlapyhien yhteyteen. Lisäksi käydään läpi erilaisia haasteita, tempauksia ja uusia leikkivinkkejä.

Hinta 290 €, sisältää koulutuksen, tulostettavan materiaalipaketin ja kouluttajan matkakulut.


UUTUUS! Isovälkkä tapahtuma kouluun (3 h)

Koulutuksen aikana suunnitellaan ja toteutetaan kouluttajan johdolla oma pitkän välkän tapahtuma kouluun. Isovälkkä -koulutus on hyvä jatkokoulutus välkkäreille. Välkkärit saavat lisäharjoitusta ohjaamiseen ja samalla koko koulu saa mallin usean luokan liikuttamiseen pitkällä välkällä. 
Koulutuksen kesto on 2x90 minuuttia. Jälkimmäinen osio toteutetaan pitkän välitunnin aikana ja silloin järjestetään toimintaa sovitulle ryhmälle. 

Hinta 290 €, sisältää koulutuksen, monistemateriaalia ja kouluttajan matkakulut.


Rope skipping -jatkoulutus välkkäreille (45 min)

Hyppääminen on hauskaa! Rope Skipping, eli naruhyppely, on maailmalla suureen suosioon noussut laji, jossa suoritetaan erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja hyppien. Välkkäreiden jatkokoulutuksessa liikutaan ja leikitään itse. Opetellaan narun käsittelytaitoja, saadaan vinkkejä välituntileikkeihin ja pienryhmätoimintaan.

Hinta: 140 €, sis. koulutuksen, vinkkivihkon osallistujille ja kouluttajan matkakulut.

Järkkää sporttitapahtuma koulutus (3 h)

Koulutus on tarkoitettu 13 - 19-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisten tapahtumien järjestämisestä niin koulu kuin urheiluseuraympäristössä. Koulutus antaa valmiuksia erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Koulutuksessa valmistellaan oman tapahtuman järjestämistä ja laaditaan siihen tarvittavat suunnitelmat. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen nuoret järjestävät itse yhdessä aikuisen tukihenkilön (esim. opettaja/rehtori) kanssa suunnitellun tapahtuman käytännössä.

Hinta 430 €, sis. koulutuksen sekä sähköisen materiaalin.