PHLU:n JOULUMAA

Tervetuloa mukaan järjestämään hyväntuulen perheliikuntatapahtumaa!

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (PHLU) järjestää iloisen joulutapahtuman pe 1.12.2017 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa. Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtumaan on vuosittain osallistunut yli 1000 hlöä.

Kutsumme urheiluseuroja ja muita toimijoita mukaan tapahtuman toteuttajiksi. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä, joiden toivotaan olevan helppoja, toiminnallisia ja välittävän lämmintä joulutunnelmaa.

PHLU:n Joulumaan tavoitteena on auttaa paikallisia järjestöjä oman toiminnan esittelyssä ja tarjota joulutapahtuma perheille. PHLU huolehtii tapahtuman pääsuunnittelusta, yleisilmeestä ja markkinoinnista, joten vastuullenne jää oman pisteenne suunnittelu ja sen toteutus tapahtumapäivänä. Käythän tutustumassa urheilukeskuksen tapahtuma-alueeseen etukäteen. Tapahtuma on toimijoille maksuton. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut.

Varaa paikkasi tapahtumaan, ilmoittaudu kuitenkin mukaan ilmoittautumislinkin kautta viimeistään keskiviikkona 1.11.2017 mennessä. Näin edustamanne taho on mukana myös painetussa materiaalissa. Samalla voitte ilmoittautua  

·         tapahtuman ideointi-iltaan, joka pidetään urheilukeskuksessa ti 26.9. klo 17-18 ja

·         infotilaisuuteen, joka on urheilukeskuksessa ma 13.11. klo 17-18

Sivun reunasta löydät aluekartan, josta voit alustavasti katsoa sopivaa paikkaa teidän pisteelle. Kartta on viime vuodelta, joten pieniä muutoksia tämän vuoden osalta voi tulla. Samalla voit tutustua myös aiempien vuosien tunnelmaan. 

Varaathan paikan ajoissa!

Lisätietoja:
Krista Pöllänen
Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä                             
krista.pollanen(a)phlu.fi, puh. 050 543 5934                                                                                  

 

PHLU_joulumaa2016_netti.jpg (482 kB)
Esite2016
PDF-tiedostojoulumaakartta2016_leiska1.pdf (1010 kB)
PHLU:n Joulumaan kartta 2016
PDF-tiedostolavaohjelma.pdf (162 kB)
Lavaohjelma 2016

 

Yhteistyössä