PHLU:n JOULUMAA

Tervetuloa mukaan järjestämään hyväntuulen perheliikuntatapahtumaa!

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (PHLU) järjestää iloisen joulutapahtuman la 1.12.2018 klo 15-17.30 Lahden Urheilukeskuksessa. Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtumaan on vuosittain osallistunut yli 1000 hlöä.

Kutsumme urheiluseuroja ja muita toimijoita mukaan tapahtuman toteuttajiksi. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä, joiden toivotaan olevan helppoja, toiminnallisia ja välittävän lämmintä joulutunnelmaa.

PHLU:n Joulumaan tavoitteena on auttaa paikallisia järjestöjä oman toiminnan esittelyssä ja tarjota joulutapahtuma perheille. PHLU huolehtii tapahtuman pääsuunnittelusta, yleisilmeestä ja markkinoinnista, joten vastuullenne jää oman pisteenne suunnittelu ja sen toteutus tapahtumapäivänä.

Viime vuoden palautteen innoittama pyrimme luomaan kokonaiskuvasta yhtenäisemmän esimerkiksi tarinan kautta. Järjestämme tapahtuman ideointi-illan ti 9.10. klo 17-18. Ilmoittaudu mukaan suunnittelemaan!

Varaa paikkasi tapahtumaan, ilmoittaudu kuitenkin mukaan ilmoittautumislinkin kautta viimeistään torstaina 1.11.2018 mennessä. Näin edustamanne taho on mukana myös painetussa materiaalissa. Samalla voitte ilmoittautua  

·        infotilaisuuteen, joka on urheilukeskuksessa ma 5.11. klo 17-18

Sivun reunasta löydät aluekartan, josta voit alustavasti katsoa sopivaa paikkaa teidän pisteelle. Kartta on viime vuodelta, joten pieniä muutoksia tämän vuoden osalta voi tulla. Samalla voit tutustua myös aiempien vuosien tunnelmaan. 

Tapahtuma on toimijoille maksuton. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut. Varaathan paikan ajoissa!

Lisätietoja:
Krista Pöllänen
Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä                             
krista.pollanen(a)phlu.fi, puh. 050 543 5934                                                                                  

 

2017 vuoden materiaalit

PDF-tiedostojoulumaakartta2017.pdf (1.0 MB)
KARTTA
PDF-tiedostoPHLU JOULUMAA LAVAOHJELMA.pdf (365 kB)
LAVAOHJELMA
PDF-tiedostoPHLU_joulumaa2017_pk.pdf (2.2 MB)
Tapahtuman esite

 

Yhteistyössä