PHLU:n JOULUMAA

PHLU:n Joulumaa järjestetään
sunnuntaina 1.12.2019 klo 15-17.30 Lahden Urheilukeskuksessa

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu järjestää liikunnallisen joulunavaustapahtuman ensimmäisen joulukalenteriluukun avauksen kunniaksi. Ja tänä vuonna juhlitaan yhdessä 10 -vuotissyntymäpäivää!

Joulupukki tonttuineen on rakentanut joulupolun, joka alkaa sillan edustalta. Polun varrella urheiluseurat, yhdistykset ja muut toimijat välittävät iloisen tervehdyksensä. Matkan varrella saatat nähdä myös vilauksen uljaasta leijonasta.

Joulumaa on yhdessäoloa ja tuikkujen valoa sekä lämmintä tunnelmaa. Tulkaa niin pienet kuin isotkin yhdessä ulkoilemaan, hakemaan iloista joulumieltä ja aistimaan joulun sanomaa. Joulupuukeräykseen voit jättää tullessasi paketillisen joulumieltä. Tapahtuma on maksuton.

Viime vuoden tapahtuman kartta on nähtävillä sivun vasemmassa reunassa. Tämän vuoden karttaan pääsee tutustumaan viikolla 47.

Tervetuloa!

Joulumieltä yhdessä rakentavat:
Alle kouluikäisten kerhotoiminta/Lahden kaupunki, Duo Ote, FC Reipas, Harjulan Setlementti, Hiihtomuseo/Lahden museot, Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku, Lahden Englanninkielinen Leikkikoulu, Lahden ensi- ja turvakoti, Lahden Hiihtoseura, Lahden kaupungin sivistystoimiala/liikuntapalvelut, Lahden Nuorkauppakamari, Lahden Seurakuntayhtymän varhaiskasvatus, Lahden Suunnistajat -37, Lahden Uimaseura, Lahden VPK, Lahden Ratsastajat, lahtelaiset Lionsklubit, Lahti Ringette, LASB, Lasten talvikarnevaalit, Liikenneturva, Messilä Golf, Pelicans SB, Phhyky/Lahden suunterveydenhuolto, Remeo Oy, Sisälähetysseura Safed, SPR Lahden alueen osasto,Touhula varhaiskasvatus, Villähteen Nuorisoseura

Lisätietoja: Krista Pöllänen, krista.pollanen(a)phlu.fi, puh. 050 543 5934 

Pääyhteistyökumppanit:

Lahden kaupungin liikuntapalvelut
Lahtelaiset lionsklubit