PHLU:n Joulumaa.

Tervetuloa mukaan jouluiseen tapahtumaan!

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (PHLU) järjestää iloisen joulutapahtuman to 1.12.2022 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa. Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtumaan on vuosittain osallistunut jopa 1600 hlöä. 

Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on toimintapisteitä seuraavilta toimijoilta: City Casting, FC Reipas, Harjulan Setlementin lapsiperhetoimijat (päiväkodit, kansalaisopisto, liikuntapalvelut, OmaKamu, Valopilkku), Harjun terveys, Hiihtomuseo/Lahden museot,  Lahden ensi- ja turvakoti, Lahden Hiihtoseura/mäkihyppy ja yhdistetty, Lahden Kaleva, Lahden kaupunki sivistyksen palvelualue liikuntapalvelut-yksikkö ja varhaiskasvatus, Lahden Seurakuntien varhaiskasvatus, Lahden Suunnistajat -37, Lahden VPK, lahtelaiset Lionsklubit, Lahti Basketball Juniorit, Lahti Ringette, Lahti Ski Games/Salpausselän kisat, Lasb, Liikenneturva, Liikuntakeskus Pajulahti, Messilä Golf, MLL Hämeen piiri, Pelicans SB, Reippaan naiset, Touhula Huvi, Vesisamoilijat, Viipurin Reipas, Villähteen Willi - tanssia, liikuntaa, muskaria lapsille ja perheille

Tapahtuma on toimijoille ja osallistujille maksuton. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut.

Lisätietoja: 
Krista Pöllänen
Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä                             
krista.pollanen(at)phlu.fi
p. 050 543 5934