PÄIJÄT-HÄMEEN LIIKUNNAN, ELÄMYSTEN JA HYVINVOINNIN TIEKARTTA 2030

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Päijät-Hämeen liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin tiekartta 2030:ssa on esitelty neljä teemaa ja niiden toimenpiteet, joiden avulla Päijät-Hämeen liikunta-, elämys- ja hyvinvointitoimintaa kehitetään vuoteen 2030 asti.

Tiekartan visio on seuraava: Päijät-Häme on vetovoimainen ja kansainvälisesti kiinnostava liikunnan, elämysten sekä hyvinvoinnin osaamiskeskittymä ja innovaatiotoimija.

Tiekartan sisällöt ja toimenpiteet koostuvat seuraavista teemoista:

  1. Olosuhteiden ja infran kehittämisellä kohti monipuolista ja saavutettavampaa toimintaa (mahdollistaa hyvinvoinnin kasvattamisen ja liiketoiminnan tukemisen yli kuntarajojen).
  2. Digitaalisuudella kohti tehokasta saavutettavuutta (mahdollistaa tehokkaat palvelut sekä innovaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisen)
  3. Yhteisellä brändiviestillä kohti loistavaa asiakaskokemusta
  4. Vahvalla osaamisella kohti saumatonta yhteistyötä (mahdollistaa koulutuksen, osaamisen, verkostojen sekä innovaatio- ja liiketoimintapotentiaalin hyödyntämisen)

Tiekartta on toteutettu yhteistyössä Päijät-Hämeen liiton, LAB-ammattikorkeakoulun ja PHLU:n kanssa. Tiekartan rakentamisessa keskeinen rooli on ollut käyttäjillä, julkisen ja 3. sektorin toimijoilla, elinkeinoelämän edustajilla sekä koulutus- ja kehittämisorganisaatioilla.


Tutustu:

Päijät-Hämeen liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin tiekartta 2030 

Hiilloksesta roihuun -webinaariPäijät-Hämeen liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin tiekartta 2030 julkistamistilaisuuden videotallenne


Lisätietoja:

Keijo Kylänpää
keijo.kylanpaa(at)phlu.fi
p. 040 552 9233