Seuratoiminta

Ajankohtaista:

Päijät-Hämeen Seuraseminaari pe 11.6.2021 siirretty koronarajoitusten vuoksi etäseminaariksi verkkoon. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan huippuseminaariin täältä!

Kevään 2021 seurojen infokirjeen löydät alempaa liitteenä.


PHLU:n seuratoiminnan palvelut

PHLU tarjoaa seuratoimijoille konsultointia, avoimia seurakoulutuksia, erilaisia tilauskoulutuksia, jäsenseuratapaamisia ja seminaareja. Seurakehittämisen tueksi on tarjolla erilaisia valmiita vaihtoehtoja, kuten Oman Seuran Analyysi, Seuratoiminnan Helpdesk, Seuran tulevaisuusilta ja Seurakoulutukset:

  • Hyvän seuran hallinto
  • Hyvän seuran verotus
  • Hyvän seuran viestintä
  • Ihmisten johtaminen hyvässä seurassa
  • Urheilun johtaminen hyvässä seurassa
  • Valmentaja- ja ohjaajakoulutukset

Seuran arvokeskustelut, strategian tekeminen tai organisaation uudelleenrakentaminen ovat myös selkeitä kokonaisuuksia, joita seurakehittäjä voi olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa. Lisäksi PHLU järjestää yhteistyössä alueen kuntien kanssa kunta-seurafoorumeita.

Seuran hallintoon ja johtamiseen löydät työkaluja, vinkkejä ja maksuttomia verkkokulutuksia Olympiakomitean seurasivuilta.

Seurakehittäjänä toimii: 
Kustaa Ylitalo
kustaa.ylitalo(at)phlu.fi 
p. 040 839 0446

Infoa urheiluseuralla työnantajana toimimisesta

Kiekkolegenda Marko Jantunen sekä PHLU:n hallituksen jäsen Heidi Passila luovuttamassa stipendiä HC Giantsin Akatemian nuorten kiekkoilijoiden kehittämistyöhön. 2017
Kiekkolegenda Marko Jantunen ja PHLU:n hallituksen jäsen Heidi Passila luovuttivat tammikuussa 2017 viidensadan euron stipendin HC Giantsin Akatemian nuorten kiekkoilijoiden kehittämistyöhön

Päijät-Hämeen Urheiluakatemia tarjoaa koulutuksia ja verkostoitumisen paikkoja valmentajille!


Katso lisää www.phura.fi                                             

Seura- ja yhdistystilaisuuksien materiaaleja