TYÖKUNTOISENA JA -KYKYISENÄ TYÖELÄMÄÄN (TKT2)


Henkilö kävelemässä portaita ylös.

Hanke on päättynyt.

TKT - Työkuntoisena ja -kykyisenä Työelämään -hankkeen (2020-22) tavoitteena hankkeen tavoitteena oli päijät-hämäläisten työttömien terveyden ja liikunnallisen elämäntavan edistäminen, sekä työllistymisvalmiuksien parantaminen vaikuttamalla työkuntoon ja -kykyyn.

Kohderyhmä olivat päijät-hämäläiset pitkäaikaistyöttömät ja heikossa työmarkkina-asemassa olevat. Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta hankkeesta vastasi PHLU, osatoteuttajana toimi LAB- ammattikorkeakoulu.


Hankkeen päätoimenpiteet ja tuotokset

1) Työkykyä Työelämään -kurssin rakentaminen, pilotointi ja juurruttaminen osaksi Päijät-Hämeen kuntien kuntouttavaa työtoimintaa  

2) Työkuntotodistus-toimintamallin päivittäminen ja integrointi osaksi kurssitoimintaa ja työllistämisen edistämisen palveluja 


Loppuseminaarin yhteenveto

Hankkeen toiminta päättyi kesäkuussa 2022 Työkyvyn tulevaisuus Päijät-Hämeessä -seminaariin Lahden Palvelutorilla. Puhujina olivat kansanedustaja Hilkka Kemppi, hankkeen projektipäällikkö Reda Oulmane sekä TE-toimiston erityisasiantuntija Ville Luukkanen. Lisäksi toimintarasteilla esiteltiin nykyaikaisia työkyvyn edistämisen työkaluja.
Tallenne on katsottavissa täällä ja luentomateriaalit alla:


Lisätietoja:
Reda Oulmane 
reda.oulmane(at)phlu.fi 
p. 044 240 7490