TE3 Liikkuvuusanalyysi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

TE3-mobility -liikkuvuusanalyysi on uudenlainen ja innovatiivinen tapa tutkia kehon tärkeimpiä liikkuvuuksia. Analyysi on suunnattu kaikille, riippumatta lähtötasosta tai iästä, ja se antaa selkeän ja konkreettisen raportin kehon liikkuvuuksista. Tulokset tallentuvat henkilökohtaisten tunnusten taakse, jolloin tuloksista saa erinomaisen seurantaraportin.

Raportin tuloksiin pohjautuvat yksilölliset mikroharjoitteet voidaan suorittaa itsenäisesti ja ne auttavat lisäämään motivaatiota pieniin omatoimisiin muutoksiin. TE3-mobility -liikkuvuusanalyysi sopii erinomaisesti tiimipäiville, työhyvinvointitapahtumiin, koulutuksiin tai muihin tapahtumiin, joissa halutaan tarjota osallistujille uudenlaista ja hyödyllistä tietoa heidän kehon tilastaan.

TE3 Liikkuvuusanalyysin vaihtoehdot kauttamme:

  • Työyhteisöille tarkoituksenmukainen testipatteristolla 13:sta eri liikevaihtoehdosta, kapasiteetti 2-5 hlöä / h (liikkeistä riippuen)
  • Urheiluseuroille koko 13 liikkeen testipatteristo, 1 hlö / h
  • Yksityishenkilöille erilliset mittauspäivät (seuraa kampanjoitamme)

TE-mobilitytestin hinta työyhteisöille on alkaen 69 € (+alv. 24%) / h.
PHLU:n jäsenille alkaen 62 € / h. Kysy tarjous isommille ryhmille!

Lisätietoja

Reda Oulmane
reda.oulmane(at)phlu.fi, p. 044 240 7490

Buusti 360 -logo.