JÄSENEDUT

Jäsenedut 2024


Maksuton seurakäynti
Tarjoamme jäsenseuroille yhden maksuttoman seurakäynnin esim. johtokunnan kokouksen yhteydessä. Seurakäyntivaraukset tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa. 
Seurakäynnin (2-3 h) arvo on 300 euroa. Varaa seurakäynti jaakko.raty(at)phlu.fi.

Maksutonta neuvontapalvelua
Annamme jäsenyhteisöille maksutta neuvoja ja tietoa mm. hanketuista, hankehakemuksista, taloudesta, viestinnästä, seurakehittämisestä sekä lasten ja aikuisten liikunnasta. Jäsenseuroja tiedotetaan ajankohtaisista asioista säännöllisesti myös uutiskirjeellä.

Lisäksi EU-rahoituskysymyksiin on mahdollisuus saada maksutonta puhelinneuvontaa aluejärjestöjen yhteiseltä erityisasiantuntijalta Timo Hämäläiseltä, puh. 050 585 0461.

Taloushallinnon palveluita
Tarjoamme jäsenseuroillemme taloushallinnon palveluita. Valittavana on yksittäisiä palveluita tai kattava kokonaisuus, jossa huolehdimme seuran koko taloushallinnosta.

Palvelut

  • kirjanpito ja tilinpäätökset
  • palkkahallinto
  • taloushallinnon konsultointi, mm. rahastonhoitajien koulutukset
    Kysy lisää sari.hallberg(at)phlu.fi tai tiina.ahvonen(at)phlu.fi

Alennuksia koulutuksista ja kuntomittauksista
Tarjoamme jäsenyhteisöille alennuksia koulutuksista ja kuntomittauksista tapahtus (noin 20-25 %  alennus tavanomaisista hinnoista). Tilauksesta myös räätälöityjä koulutuksia ja mittauksia.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Palkkatuella työntekijöitä
Tarjoamme jäsenyhteisöille mahdollisuuden palkkatuella työllistämiseen. Lisätietoja Arto Virtanen, puh. 040 582 1092 tai arto.virtanen(at)phlu.fi

Palkitsemiseen ansiomerkit
PHLU:n ansiomerkkijärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ansioituneiden seuratoimijoiden palkitsemiseen. Muistathan hakea ansiomerkit ajoissa.

Edunvalvontaa
PHLU valvoo liikunta- ja urheiluseurojen etua muun muassa vaikuttamalla liikunnan olosuhdeasioihin, avustuspolitiikkaan ja maksuihin kunnissa. Lisäksi PHLU pyrkii nostamaan liikunnan asemaa ja arvostusta yhdessä Olympiakomitean sekä muiden liikuntajärjestöjen kanssa.  

Sopimus Teoston ja Gramexin kanssa
PHLU on tehnyt seurojen puolesta sopimuksen Teoston ja Gramexin kanssa musiikin julkisesta esittämisestä. Musiikki saa soida seurojen normaaleissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ilman erillistä lupaa tai jälkikäteistä raportointia. Sopimus ei kuitenkaan koske elävää musiikkia eikä musiikin kopiointia.

Sopimusten numerot:

  • Teosto-sopimuksen numero on 70014878
  • Gramex-sopimuksen numero on LII040
Liity veloituksetta sporttiklubiin ja osallistu arvontaan! Sokos Hotels, Radisson Blu. Kuva johtaa Sokos Hoteal -verkkosivuille.