PERUSKOULUUN

Liikunnan lisääminen onnistuu parhaiten koko koulun yhteistyöllä. Tarjoamme koulutusta opettajille, oppilaille, kerho-ohjaajille, koulunkäyntiavustajille ja iltapäivätoiminnan ohjaajille. Järjestämme Nuoren Suomen ja Valon rakentamia koulutuksia tilauksesta kunta- tai koulukohtaisesti haluamananne ajankohtana. Liikunta-aihe sopii hyvin esimerkiksi osaksi Veso-päivää.

Uutta buugia Liikkuva koulu -toimintaan (työpaja 2-3 h)

Uusi työpaja pureutuu juuri teidän koulunne liikkuvaan arkeen ja toimii Liikkuvan koulun buustaajana. Hyödynnämme työkaluna nykytilan arviota. Sen avulla pääsemme kiinni, mitkä käytänteet ovat juurtuneet koulunne toimintaan ja mitkä osa-alueet kaipaavat kehittämistä ja uusia ideoita.

Työpaja on pääosin toiminnallinen. Olemme uusineet aikaisemmissa koulutuksissamme olleet toiminnalliset työtavat ja taukoliikuntavinkit. Menetelmät ja vinkit ovat sellaisia, jotka opettaja pystyy ottamaan käyttöön ja muokkaamaan omaan työhönsä sopiviksi. Työpajassa käytämme myös teknologiaa liikkumisen lisäämisen mahdollistajana. Työpajassa syntyy myös hyvinvoinnin vuosikello.

Työpaja on tilaajalle maksuton vuonna 2022. Työpajan toteutukseen olemme saaneet avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.