GAALAN KUNTA- JA LAJILIITTOSIVUT

PHLU:n alueen kunnilla sekä lajiliitoilla / lajien alueilla on mahdollisuus jakaa oma palkintonsa gaalassa. 

Päijät-Hämeen kunnat ovat perinteisesti olleet vahvasti mukana Päijät-Hämeen Urheilugaalassa. Gaala on erinomainen paikka kunnille palkita oman kunnan liikuttajia, urheilutoimijoita, liikunnan mahdollistajia jne. kuntien urheilutekopalkinnolla. 
Päijät-Hämeen Urheilugaala tarjoaa juhlavat puitteet palkinnon jakamiseen sekä tietenkin näkyvyyttä.

PHLU huolehtii kuntapalkinnon saajalle kehystetyn diplomin. Koska palkinnon saajia on paljon, kuntapalkinnon luovuttajilla ei ole mahdollisuutta puheiden pitämiseen. Juontaja kuitenkin esittelee kaikki palkittavat ja palkintojen jakajat. Kaikki palkittavat ja palkinnon luovuttajat kuvataan heti lavalta poistumisen jälkeen.

Gaala on myös oiva paikka kiittää esim. kuntien liikuntatoimen työntekijöitä, lautakuntien jäseniä, urheilijoita ja vapaaehtoisia tuomalla heidät mukaan gaalaan.

Kuntien lisäksi myös lajiliitoilla on mahdollisuus tulla luovuttamaan oma urheilutekopalkintonsa Päijät-Hämeen Urheilugaalaan. PHLU tarjoaa juhlavat puitteet palkinnon jakamiseen sekä tietenkin näkyvvyyttä. 

Tietoja aiempina vuosina kunta- ja lajiliittopalkinnoilla palkituista löytyy täältä.

Kunnat ja lajiliitot vastaavat omien palkittaviensa ja palkinnon jakajien kuluista. Illalliskortin hinta gaalaan on 85 euroa/hlö. Yli viiden hengen ryhmille hinta on 80 euroa/hlö. 

Lisätiedot: 
Mai-Brit Salo, maippi.salo(a)phlu.fi tai p. 040 836 7766

Kunta- tai lajiliittopalkinnon luovuttamista varten toivomme, että kunnan liikuntatoimen tai lajiliiton edustaja täyttää alla olevan lomakkeen 13.1.2023 mennessä.

Palkinnon saaja

Palkinnon jakaja

Yhteyshenkilö

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.