Liikkuva varhaiskasvatus -verkosto perhepäivähoitajille

Verkostotapaamisessa sukellamme jälleen motoristen perustaitojen maailmaan ja keskustelemme siitä, kuinka voin opettaa ja mahdollistaa näitä taitoja lapsille varhaiskasvatuksen arjessa. Kuulemme myös kuinka liikkumisen avulla voi tukea lapsia, joilla on haasteita yhdellä tai useammalla kehityksen osa-alueella.

Verkostotapaamisessa tutustutaan Lov3-hankkeeseen, josta meille tulee kertomaan fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen kehittäjä Tuuli Tiainen. Tapaamisessa keskustellaan myös siitä, kuinka liikkumisen avulla voin tukea lapsia, joilla on haasteita yhdellä tai useammalla kehityksen osa-alueella. 
Varhaiskasvatuksen toimintakulttuurin kehittäminen liikuntamyönteiseksi on pitkällinen prosessi, jonka ytimessä on olosuhteiden ja arkisten käytänteiden tarkastelu liikkumisen näkökulmasta. Samalla tuetaan kolmitasoisen tuen jalkautumista varhaiskasvatukseen, rakennetaan edellytyksiä osaamisen, osallisuuden ja yhdenvertaisuuden vahvistumiselle sekä luodaan edellytyksiä merkitykselliselle elämälle. Lov3-hankkeen tuotoksena on syntynyt konkreettisia esimerkkejä varhaiskasvattajille siitä, miten noita sisältöjä voidaan lähestyä liikkumisen näkökulmasta.

Tilaisuus on maksuton. Verkostoon ovat tervetulleita kaikki varhaiskasvatuksen liikuttajat. Kouluttajana Heidi Mälkönen.

Nappaa siis kollega mukaan ja tulkaa yhdessä verkostotapaamiseen!

Ilmoittautuminen 18.3. mennessä tästä.

Lisätietoja Krista Pöllänen, 050 543 5934, krista.pollanen(a)phlu.fi