Hyvinvointivalmentaja-kuntotestaajan paikka avoinna!

10.6.2022

Hakuaika: 10.6.-17.6.2022

Haemme henkilöstöliikunnan Buusti360-tiimiimme hyvinvointivalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävät koostuvat erityisesti henkilöstöliikunnan palvelujen suunnittelusta, viestinnästä ja toteuttamisesta työyhteisöissä sekä kuntotestaamisesta. Hyvinvointivalmentaja työskentelee osana PHLU:n Buusti360-tiimiä, ja toteuttaa palveluja sekä itsenäisesti että tiimin kanssa. Mikäli työotteesi on kehittävä, joustava ja tehokas, nautit varmasti kanssamme tekemisestä!

Vaatimuksena on liikunta-, terveys-, tai hyvinvointialan koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi tavanomaisimpien tietoviestintäohjelmien sujuva käyttö on edellytys. Merkittäväksi eduksi on graafinen- ja kuvankäsittelyosaaminen.

Työ painottuu Lahteen, mutta toimintaa on myös muualla Päijät-Hämeessä. Tämän lisäksi on mahdollista osallistua tiettyihin valtakunnallisiin koulutustilaisuuksiin ja tehdä etätyöpäiviä.

 

www-osoite: https://www.phlu.fi/
Yhteystiedot: Reda Oulmane; vs. aluekehittäjä, aikuisliikunta; puh. 044 240 7490; reda.oulmane@phlu.fi
Työpaikan osoite: Lahden Urheilukeskus, 15110 Lahti
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: elokuussa 2022 (viimeistään vk 34)
Työaika: osa-aikatyö; 60 %, 3pv/vk (22,5/h)
Työn kesto: vuoden 2022 loppuun, mahdollisesti pidempään

 

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu (PHLU): innostamme liikkumaan ja vahvistamme yhteistyötä. Olemme liikunnan aluejärjestö, joka toimii alueellaan liikunnan ja urheilun kokoavana voimana, yhteistyön rakentajana, palveluiden tuottajana sekä liikunnan ja urheilun etujen ajajana. Jäseniämme ovat seurat, kunnat ja muut yhteisöt.