PHLU:n jäsenyys kannattaa!

1.3.2024

PHLU tarjoaa jäsenilleen hyödyllisiä jäsenetuja neuvontapalveluista koulutusetuihin. 
Valvomme liikunta- ja urheiluseurojen etuja sekä nostamme liikunnan arvostusta ja asemaa toiminta-alueellamme sekä valtakunnallisesti. Mukana PHLUn jäsenenä oli loppuvuodesta 2023 169 seuraa ja 68 muuta järjestöä, toimijaa ja kuntaa. Yhteensä PHLU toiminnassa on mukana 237 jäsentä!


Jos ette ole vielä jäseninä, niin tutustukaa tarjontaamme ja liitykää mukaan Päijät-Hämeen alueen liikunnan ja urheilun aktiiviseen verkostoon!

PHLUn äänioikeutettuja jäseniä voivat olla liikunta- ja urheiluseurat, valtakunnalliset liikuntajärjestöt tai niiden oikeuskelpoiset alueorganisaatiot sekä muut liikuntaa, urheilua sekä kansalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistävät rekisteröidyt yhdistykset ja kunnat. Jäsenillä on käytössään yksi ääni PHLUn vuosikokouksessa. Osallistumalla voi vaikuttaa päijäthämäläisen liikunnan ja urheilun kehitystyöhön.  

PHLU pyrkii vaikuttamaan muun muassa liikunnan ja urheilun olosuhdeasioihin sekä avustuspolitiikkaan. Teemme edunvalvontatyötä vaikuttamalla ja toimimalla hyvässä yhteistyössä Päijät-Hämeen aluehallintoviraston, Opetus- ja kulttuuriministeriön, Päijät-Hämeen liiton ja alueemme kuntien kanssa. Toimimme avoimesti yli seura-, lajirajojen, mikä mahdollistaa seuratoimijoille tiedon ja osaamisen lisäämisen myös oman lajin ulkopuolelta, esimerkiksi hyvän hallinnon ja vastuullisuuden lainalaisuudet koskevat meitä kaikkia. Koulutuksemme ja muut tilaisuutemme tarjoavat seuratoimijoille luonnollisen ympäristön verkostoitumiseen sekä toimijoiden väliseen yhteistyöhön.

PHLUn jäsenedut

PHLUn tilaisuudet ovat avoimia kaikille halukkaille, mutta jäsenet ovat oikeutettuja jäsenetuihin. PHLU:n jäsenetuihin kuuluu mm. maksuton seurakäynti, maksutonta neuvontapalvelua, vastikkeeton lakiasianeuvontaa, taloushallinnon palveluita,  alennuksia koulutuksista, kuntomittauksista, palkkatuella työntekijöitä ja seurasi edunvalvontaa.

Koulutustoiminta on yksi PHLUn tarjoamista palveluista. Tarjoamme seuratoiminnan ajankohtaiskoulutuksia sekä seminaareja ilmaiseksi tai alennettuun hintaan jäsenillemme, jotka tarjoavat tietoa ja malleja seuratoiminnan kehittämiseen. Tutustu jäsenetuihimme ja liity jäseneksi. 

Lisätietoja Mai-Brit Salo, aluejohtaja, puh. 040 836 7766 tai maippi.salo(a)phlu.fi