Urheiluseurojen vetoomus lasten ja nuorten urheilutoiminnan jatkumisen puolesta

21.1.2021

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilulla ja alueen urheiluseuroilla on kasvava huoli lasten ja nuorten hyvinvoinnista 26.1.2021 Lahdessa ja Hollolassa voimaan astuvien uusien koronasuositusten ja rajoitusten takia. Tämän vuoksi seurat ovat lähettäneet yhteisen vetoomuksen Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymälle ja Lahden ja Hollolan päättäjille lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnan jatkumisen puolesta. Vetoomuksen on allekirjoittanut lähes neljäkymmentä alueen urheiluseuraa.

Vetoomuksen voi lukea oheisesta liitteestä.

Koronarajoituksista ja suosituksista sekä niiden vaikutuksista paikallisesti esimerkiksi liikuntapaikkojen aukioloihin löytyy tietoa oman kaupungin tai kunnan nettisivuilta. Myös Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu tiedottaa omissa viestintäkanavissaan rajoitusten ja suositusten vaikutuksista urheiluseurojen toimintaan.

HUOM! PHLU järjestää tiistaina 26.1. klo 15-16.30 verkossa aiheeseen liittyvän infotilaisuuden yhteistyössä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Lahden kaupungin kanssa. Katso tarkempi info täältä!

 Toimitaan yhdessä vastuullisesti kaiken ikäisten liikunnallisuuden ja hyvinvoinnin eteen koronarajoitusten ja suositusten sallimissa puitteissa!