Seuraseminaari Tallinnassa 28.-29.10.2016

23.9.2016

Eteläisen yhteistoiminta-alueen kuntaseminaari syyskuun puolivälissä Tallinnassa on onnistuneesti takana ja samaa, ehkä jopa parempaa on nyt edessä kaikille seuratoimijoille kun laiva kohti Tallinnan seuraseminaaria starttaa Katajanokalta lokakuun viimeisenä perjantaina

Eteläisen yhteistoiminta-alueen seuroille (ESLUn ja PHLUn alue) suunnatussa seminaarissa käsitellään seuran johtamista ja hyvää hallintotapaa. Urheiluseuran toiminnan tarkoitus löytyy kunkin seuran omista säännöistä. Miten ja millä keinoilla varmistamme, että johtaminen toimii ja toteutuu hyvän hallintotavan mukaisesti ja tukee seuran toiminnan tarkoitusta?

Seminaarin asiantuntijoina mukana ovat Valon ja Olympiakomitean pääsihteeri Teemu Japisson, seuratoiminnan juridiikkaan perehtynyt Asianajotoimisto Legistumin asianajaja ja osakas Teppo Laine sekä mm. päätöksentekoa ja mediajulkisuutta ja hyvää hallintotapaa tutkineet Sanna Ojajärvi (VTM) ja Sanna Valtonen (VTL).

Tervetuloa mukaan seuraseminaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, mitä hyvä hallintotapa seuratoiminnassa tarkoittaa ja miten sitä voisi edistää!

Ilmoittaudu mukaan 10.10. mennessä!

 

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkin löydät täältä!