Perinteinen Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri kiittää ja kumartaa

18.2.2019

Tiedote 18.2.2019
 

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri kiittää ja kumartaa

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n vuodesta 1951 asti järjestämä Leiritulet -liikuntaleiri on perinteisessä muodossaan tullut tiensä päähän. PHLU:n vuonna 2018 järjestämä Vierumäen leiritulet -liikuntaleiri on viimeinen nykyisessä muodossaan Vierumäellä järjestetty leiri.

PHLU keskittyy seurojen kanssa yhteistyössä tehtävän leiritoiminnan kehittämiseen

Leiritoimintaa tullaan jatkossa kehittämään yhteistyössä alueen urheiluseurojen kanssa. Tavoitteena on lisätä ja kehittää seurojen omaa leiritarjontaa ja -toimintaa ja saada sitä kautta seuroihin uusia harrastajia ja ohjaajia. Yhtenä isona tavoitteena  on myös lisätä seurojen välistä yhteistyötä sekä nostaa lasten harrastusmääriä seuroissa.

Tällä hetkellä suunnitellaan jo tulevalle kesälle seurojen kanssa yhteistä liikuntaleiriä kesäkuun ensimmäiselle viikolle Lahden Urheilukeskuksen ympäristöön. Leiri tullaan järjestämään yhteistyössa eri seurojen kanssa ja siitä tullaan tiedottamaan pian lisää.


Tavoitteena on, että  Leiritulinen luoma liikuntaleirin tunnelma ja tarjonta tulee omalta osaltaan näkymään tässä yhteisessä leirissä tulevienkin vuosien aikana vaikka uudet tuulet puhaltavatkin!

Kiitos!

Haluamme kiittää kaikkia leirin historian aikana toimintaan osallistuneita leiriläisiä, ohjaajia, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.

Terveisin PHLU:n hallitus ja henkilöstö