Lahden Liikuntaleirillä liikutaan ja urheillaan koronaturvallisesti

24.5.2021

Viiden lahtelaisen urheiluseuran yhteinen liikuntaleiri järjestetään Lahden Urheilukeskuksessa 7.-11.6.2021

Monelle lapselle erilaiset kesäleirit ovat usein kesän kohokohta. Valitettavasti viime kesänä useat leirit peruttiin tai niiden osallistujamäärää jouduttiin rajaamaan koronan takia ja kaikki halukkaat eivät päässeet mukaan. Koronatilanne haastaa myös tulevan kesän leirejä ja niiden järjestäjiä. 

Lahden Liikuntaleirillä on tehty paljon valmisteluita sen eteen, että leiri pystytään varmasti toteuttamaan turvallisesti koronarajoituksia ja suosituksia noudattaen.  

Leiriorganisaatio on käynyt leirin koronaturvallisuuskäytänteet läpi yhdessä Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän koronatyöryhmän kanssa ja saanut alueen koronaviranomaisilta vihreää valoa leirin järjestämiselle. 

Ryhmäkoot pidetään leirillä pieninä ja ryhmiä ei sekoiteta keskenään. Ruokailut on porrastettu ja käsihygieniaan ja turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Leirin ohjelmasta suurin osa toteutetaan ulkotiloissa. Sisällä toimitaan normaalia väljemmissä tiloissa ja turhaa oleskelua sisällä vältetään. Turvallisuusasiat käydään leirin aluksi ja leirin aikana lasten kanssa läpi. Vanhempia on ohjeistettu, että jos lapselle tulee mitään koronaan viittaavia oireita, lasta ei saa tuoda leirille.

Leirin järjestäjäseurat:
Jääkiekko: Junior Pelicans
Salibandy sekä Yleisliikuntaleiri: Pelicans SB
Koripallo: Lahti Basketball Juniorit
Taitoluistelu: Lahden Taitoluistelijat
Ringette  Lahti Ringette

Yhteistyössä: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Lahti Energia, Etelä-Suomen Sanomat

Leirille ehtii ja mahtuu vielä ilmoittautumaan mukaan ma 30.5. asti. Katso lisätiedot täältä!