Tule mukaan PHLU:n Joulumaahan - toimijoiden haku avattu!

15.9.2022

Tervetuloa mukaan järjestämään jouluista tapahtumaa!

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (PHLU) järjestää iloisen joulutapahtuman to 1.12.2022 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa. Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtumaan on vuosittain osallistunut jopa 1600 hlöä.

Kutsumme urheiluseuroja ja muita toimijoita mukaan tapahtuman toteuttajiksi. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä, joiden toivotaan olevan helppoja, toiminnallisia ja välittävän lämmintä joulutunnelmaa.

PHLU:n Joulumaan tavoitteena on auttaa paikallisia järjestöjä oman toiminnan esittelyssä ja tarjota joulutapahtuma perheille. PHLU huolehtii tapahtuman pääsuunnittelusta, yleisilmeestä ja markkinoinnista, joten vastuullenne jää oman toiminnallisen pisteenne suunnittelu ja sen toteutus tapahtumapäivänä.

Ilmoittaudu mukaan toimijaksi viimeistään 3.11.2022 mennessä tästä. Näin edustamanne taho on mukana myös tämän vuoden painetussa markkinointimateriaalissa.

Käythän tutustumassa urheilukeskuksen tapahtuma-alueeseen etukäteen. Tästä löydät aluekartan, josta voit alustavasti katsoa sopivaa paikkaa teidän pisteellenne. Kartta on viime vuodelta, joten pieniä muutoksia tämän vuoden osalta voi tulla. Samalla voit tutustua myös aiempien vuosien tunnelmaan.  

Tapahtuma on toimijoille maksuton. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut. Varaathan paikan ajoissa!


Yhteistyöterveisin

Krista Pöllänen                                                                        
Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä                                                                 
puh. 050 543 5934, krista.pollanen@phlu.fi