Vuoden 2020 urheilutekopalkintojen saajat julkistetaan to 3.6.

28.5.2021

Päijät-Hämeen alueen urheilu- ja liikuntaväen perinteinen palkitsemis- ja kiittämistilaisuus Päijät-Hämeen Urheilugaala jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan alkuvuodesta. Peruuntuneen gaalan tilalla järjestetään pienimuotoisempi palkitsemistilaisuus torstaina 3.6.2021 klo 18-19. Tilaisuudessa jaetaan urheilutekopalkintoja vuoden 2020 ansioituneille urheilu- ja liikuntatoimijoille.

Palkintojenjakotilaisuuteen ei koronarajoitusten vuoksi oteta yleisöä paikalle, mutta palkitsemisia voi seurata netistä tämän teams-linkin kautta. 

Palkittavien joukosta löytyy tänäkin vuonna niin nykyisiä ja entisiä huippu-urheilijoita, tulevaisuuden urheilutähtiä, menestyneitä valmentajia kuin aktiivisia seuratoimijoitakin.

Palkintoja jaetaan tänä vuonna yhdeksässä eri kategoriassa. Osaa perinteisistä palkinnoista kuten kuntien ja lajiliittojen omia palkintoja ei tällä kertaa jaeta. Myös yksi eniten tunteita herättävistä palkinnoista eli Elämänurapalkinto jää tänä vuonna jakamatta. Mikäli gaala voidaan järjestää alkuvuodesta 2022 normaaliin tapaan, tullaan siellä jakamaan Elämänurapalkinto poikkeuksellisesti kahdelle eri taholle.

Yleisöllä on ollut mahdollisuus ehdottaa palkittavia pitkin vuotta eri kategorioihin. 

Valinnat palkittavista teki Päijät-Hämeen Urheilutekopalkintojen valintaraati, jonka jäseninä toimivat Mikael Hoikkala (ESS Urheilutoimitus), Tero Kuorikoski (Liikuntakeskus Pajulahti), Jukka Tiikkaja (Suomen Urheiluopisto, Vierumäki), Johanna Ylinen (Päijät-Hämeen Urheiluakatemia), Arto Virtanen (Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu)

Lopullisen päätöksen palkittavista vahvistaa vuosittain raadin esitysten pohjalta PHLU:n halllitus.

Lisätiedot: kustaa.ylitalo@phlu.fi                    040 8390 446