PHLU:n Joulumaa - ilmoittautuminen on avattu!

30.9.2019


Tervetuloa mukaan järjestämään 10 -vuotisjuhlatapahtumaa!

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (PHLU) järjestää iloisen joulutapahtuman su 1.12.2019 klo 15-17.30 Lahden Urheilukeskuksessa. Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtumaan on viime vuosina osallistunut yli 1200 hlöä.

Kutsumme urheiluseuroja ja muita toimijoita mukaan tapahtuman toteuttajiksi. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä, joiden toivotaan olevan helppoja, toiminnallisia ja välittävän lämmintä joulutunnelmaa.

PHLU:n Joulumaan tavoitteena on auttaa paikallisia järjestöjä oman toiminnan esittelyssä ja tarjota joulutapahtuma perheille. PHLU huolehtii tapahtuman pääsuunnittelusta, yleisilmeestä ja markkinoinnista, joten vastuullenne jää oman pisteenne suunnittelu ja sen toteutus tapahtumapäivänä. Järjestämme tapahtuman ideointi-illan ti 15.10. klo 17-18 Urheilukeskuksessa, paikka PHLU:n kokoustila. Tule mukaan suunnittelemaan!

Ilmoittaudu mukaan toimijaksi viimeistään 4.11.2019 mennessä. Näin edustamanne taho on mukana myös painetussa materiaalissa.

Käythän tutustumassa urheilukeskuksen tapahtuma-alueeseen etukäteen. Nettisivuiltamme löydät aluekartan, josta voit alustavasti katsoa sopivaa paikkaa teidän pisteellenne. Kartta on viime vuodelta, joten pieniä muutoksia tämän vuoden osalta voi tulla. Samalla voit tutustua myös aiempien vuosien tunnelmaan. 

Tapahtuma on toimijoille maksuton. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut.

Varaathan paikan ajoissa tästä!

Lisätietoja Krista Pöllänen,050 543 5934, krista.pollanen(a)phlu.fi