Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 seminaari Seinäjoella - ilmoittautuminen on avattu

22.1.2020

Valtakunnallinen Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestetään tänä vuonna avaruuden pääkaupungissa Seinäjoella 28.–29.4.2020. Varaa paikka myös Lahdesta lähtevään yhteiskuljetukseen.

Seminaari on Ilo kasvaa liikkuen, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteisseminaari. Valtakunnallisten ohjelmien tavoitteena on edistää liikunnallista toimintakulttuuria varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa, toisella asteella ja korkeakouluissa.

Seminaari on suunnattu varhaiskasvatuksen, koulujen, ammatillisten oppilaitosten, lukioiden ja korkeakoulujen henkilöstölle sekä ohjelmien yhteistyöverkostolle.

Seminaarin ohjelma koostuu monipuolisista luennoista, työpajoista ja huippupuhujien puheenvuoroista. Tiistaina järjestetään iltatilaisuus Rytmikorjaamolla.

Pääpuhujina seminaarissa ovat keksijä, kirjailija ja säveltäjä Perttu Pölönen, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, tutkija Emilia Lahti sekä Duudsoneista ja Posse-ohjelmasta tuttu HP Parviainen.

Hinnat
Early Bird kahden päivän seminaarilippu 198 euroa
(Hinta voimassa 21.1.–1.3.2020. Lippu sisältää koko seminaariohjelman, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä iltatilaisuuden illallisineen Rytmikorjaamolla)

Normaalihintainen kahden päivän seminaarilippu 228 euroa
(Hinta voimassa 2.3.–27.3.2020. Lippu sisältää koko seminaariohjelman, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä iltatilaisuuden illallisineen Rytmikorjaamolla)

Tiistain yhden päivän lippu 153 euroa
(Lippu sisältää tiistain ohjelman, ohjelmaan merkityt tarjoilut ja iltatilaisuuden Rytmikorjaamolla.)

Keskiviikon yhden päivän lippu 123 euroa
(Lippu sisältää keskiviikona ohjelman ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.)

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan seminaariin https://www.lyyti.fi/p/liikkuva2020/fi/ohjelma

Lahdesta lähtee myös yhteiskuljetus Seinäjoelle, katso lisää ja ilmoittaudu mukaan reissulle tästä

Muistathan varata majoituksen erikseen.