ILMOITTAUTUMINEN

Tervetuloa mukaan järjestämään hyväntuulen perheliikuntatapahtumaa!

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (PHLU) järjestää iloisen joulutapahtuman ke 1.12.2021 klo 17-19.30 Lahden Urheilukeskuksessa. Perinteikäs PHLU:n Joulumaa on ilmaistapahtuma ja sen kohderyhmänä ovat perheet, lapset ja lapsenmieliset. Tapahtumaan on viime vuosina osallistunut noin 1500 hlöä.

Kutsumme urheiluseuroja ja muita toimijoita mukaan tapahtuman toteuttajiksi. Tapahtuma toteutetaan joulupolkuna, joka kiertää Karpalon hyppyrimäkien ympärillä. Polun varrella on eri toimijoiden toimintapisteitä, joiden toivotaan olevan helppoja, toiminnallisia ja välittävän lämmintä joulutunnelmaa. 

PHLU:n Joulumaan tavoitteena on auttaa paikallisia järjestöjä oman toiminnan esittelyssä ja tarjota joulutapahtuma perheille. PHLU huolehtii tapahtuman pääsuunnittelusta, yleisilmeestä ja markkinoinnista, joten vastuullenne jää oman pisteenne suunnittelu ja sen toteutus tapahtumapäivänä.

Ilmoittaudu mukaan toimijaksi viimeistään 3.11.2021 mennessä tästä. Näin edustamanne taho on mukana myös painetussa materiaalissa.

Käythän tutustumassa urheilukeskuksen tapahtuma-alueeseen etukäteen. Sivun alareunasta löydät aluekartan, josta voit alustavasti katsoa sopivaa paikkaa teidän pisteellenne. Kartta on viime vuodelta, joten pieniä muutoksia tämän vuoden osalta voi tulla. Tutustu aiempien vuosien tunnelmaan tästä.  

Tapahtuma on toimijoille maksuton. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Lahden kaupungin liikuntapalvelut.

Varaathan paikan ajoissa!

Lisätietoja: 
Krista Pöllänen
Lasten ja nuorten liikunnan aluekehittäjä                             
krista.pollanen(at)phlu.fi
p. 050 543 5934                                                                                

Tapahtuma-alueen kartta. 2019
Tapahtuma-alueen kartta vuodelta 2019.