Työllistäminen


Olemme kesälomilla seuraavasti:

Arto Virtanen 11.7.-6.8.2024
Markku Heimola 8.-28.7.2024
Risto Jäntti 15.7.-4.8.2024
Marja Pullinen 10.-28.7. ja 5.-21.8.2024

Tällä hetkellä hankkeemme kautta voi työllistää yhdistyksiin työntekijöitä ainoastaan oppisopimuksella ja yli 55-vuotiaiden työllistämistuella. Myös työkokeilu on mahdollista.

Mikäli joku edellä olevista vaihtoehdoista kiinnostaa, niin olkaa yhteydessä.
Alla TE-toimiston tiedote asiasta.

 


Toimintaan mukaan tulevien yhdistysten pitää:

1. olla PHLU:n jäsen

2. myöntää PHLU:lle Suomi.fi valtuudet (13 kpl) sähköiseen asiointiin palkka-asioiden hoitamiseksi

3. avata vain tätä työllistämistoimintaa varten tili Osuuspankkiryhmittymän pankkiin

4. antaa valtakirjat vakuutusasiointiin verkossa


Yleistä:

PÄIJÄT-HÄMEEN LIIKUNTA JA URHEILU RY (PHLU)

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu on alueellinen liikunnan ja urheilun järjestö. Toiminnan painopisteet ovat: liikunnallinen elämäntapa, menestyvä urheilu sekä olosuhteet ja edunvalvonta.

Teemme työtä lasten liikunnan, seuratoiminnan ja aikuisliikunnan parissa. Koulutamme, järjestämme tapahtumia, kokoamme verkostoja sekä valvomme liikunnan ja urheilun etuja alueellamme. Työllistämishanke toimii 9 kunnassa: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, ja Sysmä. PHLU:lla on yli 220 jäsentä, joista noin 170 on urheiluseuroja.

Teemme yhteistyötä mm. Suomen Olympiakomitean, urheilun lajiliittojen ja muiden liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Toimistomme sijaitsee Lahden Urheilukeskuksessa, Salpausselänkatu 8, 15110 Lahti.

TYÖLLISTÄMISPALVELU

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden palkkatukityöllistämiseen ja työkokeiluun. Tavoitteena on edistää nuorten ja pitkäaikaistyöttömien sekä osatyökykyisten työllistymistä urheiluseuroihin, muihin yhdistyksiin ja yrityksiin. Rakennamme työttömille toimivia jatkopolkuja työelämään. Oppisopimuksella on mahdollisuus suorittaa 2. asteen opintoja, mm. liikunta-, kiinteistönhoito-, ja liiketalouden perus- ja ammattitutkintoja. Edistämme urheiluseurojen toimimista työnantajina ja autamme niin kuntia kuin muitakin alueen työnantajia löytämään sekä kehittämään uudenlaisia malleja työllistää. Tarjoamme myös yrittäjyyttä yhtenä vaihtoehtona työllistyä. Keskeinen osa toimintaa on laadukas asiakasprosessi.

TYÖLLISTÄMISPALVELUIDEN HENKILÖSTÖ
Yksilövalmentajat, hankesihteeri ja hankepäällikkö ovat neuvonantajia sekä asiantuntijoita niin työllistämisessä kuin työsuhteeseen liittyvässä lainsäädännössä ja toiminnan organisoinnissa. Päivystysaika on arkisin klo 8-16.