DIGIKOULUTUKSET

Digispurtti-hanke tarjoaa Päijät-Hämeen alueen urheiluseuroille koulutuksia, webinaareja, työpajoja ja seminaarin, joiden tavoitteena on parantaa urheiluseurojen digitaitoja ja digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämistä.

Kevään 2023 koulutukset
Alkukartoituskyselyn tulokset
Urheiluseurojen Digispurtti -hankkeessa toteutettiin alkukartoituskysely joulukuun 2022 ja tammikuun 2023 aikana paikallisille urheiluseuroille. Tule mukaan kuulemaan tulokset Päijät-Hämeen urheiluseurojen digitaalisten taitojen tilasta ja tulevaisuuden tarpeista. Tuloksia on hyvä vertailla oman seuran toimintaan, ja esittää toiveita kevään koulutusaiheista.

TikTok -sprintti

Lähde mukaan urheiluseurojen yhteiseen sosiaalista mediaa hyödyntävään markkinointikampanjaan muiden urheiluseurojen kanssa!

  • Tavoite: Kampanjan tavoite on innostaa lapsia ja nuoria mukaan urheilun ja liikunnan pariin luomalla kiinnostavaa ja innostavaa sisältöä sosiaaliseen mediaan.
  • Aikataulu: 20.3.20223-31.3.2023
  • Kanava: TikTok -alusta
  • Mitä osallistuva seura saa:
    Sprinttiin osallistuva seura saa ohjeistusta TikTok -sovelluksen käyttöönotosta ja käytöstä. Sprintin aikana PHLU antaa raamit tuotettavalle sisällölle, joten seuran ei tarvitse itse pähkäillä mitä sisältöä someen tuottaa. Muut mukana olevat seurat tukevat toisiaan ja jakavat toistensa sisältöjä, jolloin yhteysvaikutus ja -näkyvyys on suurempi kuin yksin toimiessa.
  • Mitä seuralta vaaditaan:
    Osallistuminen alkuinfoon, joko ma 13.3. klo 16 tai ti 14.3. klo 10. Lisäksi seuran tulee luoda oma TikTok -tili (jos sellaista ei vielä ole) sekä sitoutua tuottamaan sprintissä sovittu sisältö tililleen sprintin aikana (arviolta 4 videota 2 viikon aikana). Sprintti päätetään loppupalaveriin, jossa käydään läpi toiminnan vaikuttavuus.
  • Osallistu alkuinfoon ma 13.3. klo 16 tai ti 14.3. klo 10 tästä.

Digitiistait

Urheiluseurojen Digispurtti -hankkeessa käynnistyvät maaliskuussa Digitiistait. Tapahtumissa aamukahvin ääressä jaetaan tietoa ja ideoita digitalisaatioon, viestintään ja teknologiaosaamiseen liittyen. Tarjoamme apua teknologioiden parissa ja vastaamme kysymyksiin. Kevään 2023 teemat digitaalisuuteen liittyen keskittyvät sosiaalisen median ja viestinnän ympärille. 

Tulevat Digitiistait SOME-sisällöistä:

Liity tapahtumiin tapahtumakohtaisista linkeistä!
Tapahtumat ovat maksuttomia PHLU:n jäsenseuroille.

Lisätietoja:
Hankekoordinaattori
Saara Rantanen
saara.rantanen(at)phlu.fi
p. 041 310 7159