DIGIKOULUTUKSET

Digispurtti-hanke tarjoaa Päijät-Hämeen alueen urheiluseuroille koulutuksia, webinaareja, työpajoja ja seminaarin, joiden tavoitteena on parantaa urheiluseurojen digitaitoja ja digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämistä.

Kevään ja syksyn 2023 aikana pidetyt tapaamiset


Alkukartoituskysely
Urheiluseurojen Digispurtti -hankkeessa toteutettiin alkukartoituskysely joulukuun 2022 ja tammikuun 2023 aikana paikallisille urheiluseuroille. Lue tulokset Päijät-Hämeen urheiluseurojen digitaalisten taitojen tilasta ja tulevaisuuden tarpeista. Tuloksia on hyvä vertailla oman seuran toimintaan, ja esittää toiveita kevään koulutusaiheista.

Digitiistait

Urheiluseurojen Digispurtti -hankkeessa käynnistyivät maaliskuussa Digitiistait. Tapahtumissa aamukahvin ääressä jaettiin tietoa ja ideoita digitalisaatioon, viestintään ja teknologiaosaamiseen liittyen.  Kevään 2023 teemat digitaalisuuteen liittyen keskittyivät sosiaalisen median ja viestinnän ympärille. Digitiistaiden koulutustarjontaa taltioidaan parhaillaan MediaMaisteri -verkkokoulutusalustalle, josta se on jatkossa katsottavissa itselle sopivana ajankohtana. 

"Nopeiden kokeilujen" ja digitaalisen markkinoinnin työpajat

Eurot ja uudet harrastajat?
Nykyaikainen ajattelu?

Työpajoissa keskitytään tuotteistamiseen ja siihen miten seuralle saadaan uusia harrastajia ja lisää euroja.

Digitaalisen markkinoinnin työpaja

  • nettisivut myyviksi & laskeutumissivu kuntoon
  • digitaalisen markkinoinnin kanavat
  • näin pääset alkuun FB- & Instagram -markkinoinnissa 

Kouluttajana seurakehittäjä ja yrittäjä, heimon johtaja "Pystymetsästä Pelikentälle"  Petri Selkee 

TikTok -sprintit

Maaliskuussa, kesäkuussa ja syyskuussa 2023 PHLU koordinoi alueen urheiluseurojen kanssa "TikTok -sprintti" nimisen kokeilun, jonka tavoitteena oli helpottaa paikallisten urheiluseurojen kynnystä näkyä nuorten ja lasten suosimalla sosiaalisen median TikTok -alustalla. Mukaan lähti kuusi urheiluseuraa, joista osalle alusta oli entuudestaan vieras.

Kokeilujakson videot keräsivät lyhyessä ajassa yli 15 ooo näyttökertaa, ja osallistuneet urheiluseurat pitivät sprinttiä onnistuneena. 

Kysy lisätietoja hankekoordinaattorilta.

Seurakonsultointi

Tarjoamme seuroille henkilökohtaista sparrausapua digitaitojen kehittämiseen ja digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen. Konsultointi pohjautuu seuran yksilölliseen tarpeeseen kehittää olemassaolevia työkaluja tai ottaa käyttöön seuralle uusia mahdollisuuksia.

Varaa aikasi digisparriin Saaran kanssa tästä! Voit olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla.


Tapahtumat ovat maksuttomia PHLU:n jäsenseuroille.
Hanke on osa Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmaa ja sitä rahoittaa Hämeen Ely -keskus. 

Lisätietoja:
Hankekoordinaattori
Saara Rantanen
saara.rantanen(at)phlu.fi
p. 041 310 7159